Οι ζωές των Ελλήνων μετράνε ;

Γράφει ο Πέτρος Ι. Νικολού, μαχόμενος Δικηγόρος Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ 

 

Όστις δεν διδάσκεται από το παρελθόν αναγκάζεται να το ξαναζήσει μέχρι να εμπεδώσει το σφάλμα στο οποίο υποπίπτει. Γενικώς, εν Ελλάδι έχουμε την τάση να βαυκαλιζόμαστε ότι εθελοτυφλώντας έμπροσθεν του προβλήματος, τούτο θα εξατμιστεί κάποια στιγμή. Τοιαύτης φύσεως είναι και η ψευδαίσθηση από την οποία διακατεχόμαστε, ορώντας με χλιαρά έως υποκριτική ενόχληση ή μάλλον συγκεκαλυμμένη αδιαφορία χιλιάδες καραβάνια ισλαμιστών επήλυδων να εξακολουθούν να παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας, ότι δηλαδή αυτές οι αθρόες ροές εκατομμυρίων πλέον σκληρών σουνιτών μουσουλμάνων, οι οποίοι εγκαθίστανται μονίμως στην πατρώα μας γή προς εποικισμό, αορίστως εν τω μέλλοντι θα σταματήσουν να αποτελούν ζήτημα στη δημοσία σφαίρα, επειδή θα ενσωματωθούν, εξευρωπαϊστούν και εκπολιτιστούν στα δικά μας δεδομένα. Έλα, όμως, που οι αυταπάτες δεν κατατρύχουν μόνο εμάς, αλλά κι άλλους λαούς, οι οποίοι κρούουν παραδόξως τον κώδωνα του κινδύνου εκ του αποτελέσματος χάριν ημών, λαβόντες δε τα επίχειρα των πολίτικών τους επιλογών με την παροχή εμπιστοσύνης σε φιλομεταναστευτικές ελίτ, οι οποίες εκτελούν εντολές διεθνιστικών παράκεντρων που επιδιώκουν να εξαλείψουν τις εθνικές ταυτότητες και ιδιοπροσωπίες.

Στην Ιρλανδία, μία χώρα παραδοσιοκρατική με ισχυρό καθολικό χριστιανισμό, έπρεπε Αλγερινός λαθρομετανάστης να μαχαιρώσει εν ψυχρώ, φρικωδώς και αναλγήτως μικρά παιδιά έξω από νηπιαγωγείο, για να αφυπνιστούν γηγενείς Ιρλανδοί και να εκχυθούν μαζικά κι οργανωμένα στον δρόμο με έντονες διαμαρτυρίες κατά των ισλαμιστών και των άνωθεν πολιτικών που ουσιαστικά ενθαρρύνουν την είσοδο, παραμονή και πολιτογράφηση των τελευταίων στην χώρα. Αυτό επιτάσσει η βρυξελλιώτικη γραφειοκρατία των απατεώνων του λευκού κολάρου, οι οποίοι αποφασίζουν για το πόσους και ποιούς θα φιλοξενήσουμε εμείς στα δικά μας σπίτια, χωρίς καμμία δημοκρατική νομιμοποίηση από εμάς, την υπό εμπαιγμό τελούσα κοινωνική πλειοψηφία των πληβείων, κι αυτό επιτελούν οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους, οι οποίοι αμφιέννυνται τη λεοντή των ‘‘προοδευτικών’’, για να εγκαλούν όποιον αντιδρά ως ‘‘εχθρό του πολιτεύματος’’, ‘‘ρατσιστή’’, ‘‘φασίστα’’ κι άλλα ηχηρά παρόμοια, τα οποία εμάς έχουν παύσει πρό πολλού να μάς αγγίζουν. Και μέσα σ’ όλα αυτά η ιρλανδική κυβέρνηση αντί να μεριμνήσει για την πάταξη της εισαγομένης εξ Ανατολών εγκληματικότητος, δήλωσε ότι την ανησυχεί η άνοδος της ακροδεξιάς από τις πράξεις αντιστάσεως που προέβαλε δικαίως ο απλός λαϊκός κόσμος στο Δουβλίνο, αλλά για τους μουσαφιραίους, οι οποίοι σφάζουν σαν τ’αρνιά ανήλικα τέκνα, προβαίνοντας σε ωμή επίδειξη ισχύος σε ευρωπαϊκό κράτος, όχι απλώς δεν της καίγεται καρφί, αλλά φροντίζει να ενοχοποιεί τους ιδίους τους Ιρλανδούς και για τις απόπειρες ανθρωποκτονίας, αναβαπτίζοντας ως αυτόχθονα κάθε αλλοδαπό που παρανομεί σε βάρος των εννόμων αγαθών εκείνων στους οποίους δικαιωματικά ανήκει αυτή η Πατρίδα στην οποία αναπτύσσουν αξιόποινη δράση οι ανεξέλεγκτες ορδές αποφασισμένων εγκληματιών από την αφροασιατική ζώνη. Το σκληρό ισλαμικό στοιχείο ούτε αφομοιώνεται από το πορνείο των δυτικών κοινωνικών όπου κυριαρχεί ο εκφυλισμός, η ηθική σήψη και η σεξουαλική διαστροφή ούτε προσαρμόζεται συμβιβαστικώς στις δικές μας προδιαγραφές παρακμής. Έρχεται επεκτατικά με ιμπεριαλιστικό στόχο να εξουδετερώσει κάθε αλλόθρησκη κοινότητα, να εδραιώσει τον νόμο της Σαρία και να εφαρμόσει τους κανόνες του Κορανίου αδιακρίτως τοις πάσι, μη υπολογίζοντας ούτε την ελευθερία ούτε τη ζωή όλων όσοι αρνηθούν να ασπαστούν υπό την απειλή του θανάτου στο μωαμεθανισμό.

Όποιος δεν πρόσεξε το κεντρικό σύνθημα των Ιρλανδών διαδηλωτών προχθές :‘‘Οι ζωές των Ιρλανδών μετράνε’’, μάλλον δεν έχει ελπίδες να καταλάβει σε τί υπαρξιακό πόλεμο βρισκόμαστε. Αιώνες μετά την Reconquista των Καθολικών Μοναρχών από τα ιβηρικά βασίλεια, τα ευρωπαϊκά Έθνη κινδυνεύουν ζωτικώς από την πολιτικοθρησκευτική κατίσχυση των μουσουλμάνων εντός των πατρίδων τους. Οι φιλελεύθερες πολιτικές ηγεσίες της εκμαυλισμένης Δύσεως, οι οποίες υπεραμύνονται των ζωών των τεταλαιπωρημένων οθνείων, δεν δίνουν δεκάρα για τις ζωές των ιθαγενών. Αντιστοίχως, εις τα καθ’ ημάς κτηνώδεις δολοφονίες Πακιστανών, όπως αυτή στο Περιστέρι, κατά μικρών κοριτσιών, τα οποία βγαίνουν στην κοινωνία να αγοράσουν έρωτα με τα είδωλα του διαδικτύου, περνάνε στα ψιλά. Η νεολέρα του Black Friday και του milkyway είναι η επομένη γενεά νεοραγιάδων, η οποία θα βιώσει στο πετσί της -ασχέτως αν δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι το κύμα ισλαμιστικής επιθέσεως, το οποίο έρχεται- τις οδυνηρές επιπτώσεις της απαξιώσεώς της για την ίδια την έθνική της συνέχεια. Κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για τις ζωές των Ελλήνων, αν οι Έλληνες δεν ενδιαφερθούν πρώτα για τις δικές τους. Με την υπογεννητικότητα να καλπάζει, την ισλαμική εγκληματικότητα να αυξάνει, την αντικατάσταση πληθυσμού να επιταχύνεται αενάως και την χάρτινη νεολαία του tiktok να αποζητεί την ευτυχία στην υπερκατανάλωση νεοταξίτικης σαβούρας, η Ελληνική Φυλή πορεύεται σε βεβαία τροχιά ουχί μόνον βιολογικού αφανισμού, αλλά ιστορικής ταπεινώσεως, η οποία θα σημαδεύσει τον επίλογο της επιγείας μας παρουσίας ως Γένους, ακολουθώντας με τη σειρά μας τους Φοίνικες, τους Ασσυρίους, τους Χετταίους και τους Ίνκας στον μαύρο ορίζοντα της λήθης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο