Ο Πειραιάς ανήκει στην Ε.Ο.Ν. : Δράση κατά των Εκτρώσεων

Επί πέντε (5) έτη ο Σύλλογος μας αγωνίζεται ασταμάτητα, άοκνα και αταλάντευτα για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ελληνική. Με πυρήνες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην επαρχία ένα υγιές, σοβαρό και απόλυτα Ορθόδοξο Κίνημα Εθνικιστών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, ανδρώνεται ακατάπαυστα. 

Η Ε.Ο.Ν. ως οργάνωση χριστιανική με ειλικρινές ενδιαφέρον απέναντι στη ζωή κάθε Ελληνόπουλου και έχοντας υψηλά το ζήτημα της υπογεννητικότητος, έχει ταχθεί αναφανδόν κατά των αμβλώσεων, μιάς στυγνής δολοφονικής πράξεως, η οποία σκοτώνει έναν ζώντα ανθρώπινο οργανισμό.

Η διάλυση των παραδοσιακών αξιών οδήγησε στον εκφυλισμό του ανδρογύνου, τις παρά φύσιν σχέσεις, την ελαστικοποίηση των δεσμών αγάπης μέσα στην οικογένεια και τελικώς στην υποβάθμιση της ζωής των παιδιών και δη των αγεννήτων.

Η Ε.Ο.Ν. Πειραιώς πραγματοποίησε σήμερα στην πόλη του Πειραιώς ενημερωτική δράση κατά των εκτρώσεων, προτάσσοντας την ανάγκη στηρίξεως της παραδοσιακής οικογενείας ως του κυττάρου της Εθνικής ολότητος.

Η Νεολαία αφυπνίζεται, κινητοποιείται και κατακτά τον δρόμο. Η επομένη γενέα ΕΟΝιτών Εθνικιστών γίνεται η αυθεντική αλλαγή που έχει ανάγκη η Πατρίδα και η κοινωνία!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο