Συρεγγέλα προς Παρανόμους Μετανάστες : «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!»

Υπηρετώντας το κυβερνητικό δόγμα των ανοιχτών συνόρων και της μεγάλης τρυφερής αγκαλιάς για κάθε παράνομο σουνίτη μετανάστη, η Μαρία Συρεγγέλα επιθυμώντας να καταδείξει την έμπλεη ανθρωπισμού και προοδευτικότητος νοοτροπία της έστειλε καλάθια με τρόφιμα και ρούχα σε αλλοδαπή, η οποία γέννησε στη Μυτιλήνη. Καθώς χιλιάδες φορολογούμενες ελληνικές οικογένειες νομοταγών πολιτών πένονται, βιώνοντας την εξαθλίωση, την εγκατάλειψη και την ανέχεια, η Υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική αντί να προωθήσει σχέδια ανάσχεσης της υπογεννητικότητος, οικονομικής στήριξης των νέων ζευγαριών να γίνουν γονείς και δη πολύτεκνοι, για να αναστραφεί ο αρνητικός δημογραφικός δείκτης, αποστέλλει ποσότητες με τρόφιμα σε αναφομοίωτες ορδές επήλυδων.

Ο συμβολισμός της εν λόγω κινήσεως συνοψίζεται στη φράση : “Θα σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε, προτιμήστε μας”, στέλνοντας κατ’ ουσίαν πρόσκληση σε νέα κύματα μουσαφιραίων να έρθουν στην Ελλάδα για δωρέαν παροχές, στέγη, σίτιση και καλοπέραση εξόδοις του χειμαζομένου Ελληνικού λαού. Αν η Υφυπουργός εκκινούσε από χριστιανική αγάπη και ανιδιοτελές ενδιαφέρον προς την αλλοεθνή μητέρα, δεν θα δημοσιοποιούσε καμμία αγαθοεργία της, αλλά εν ταπεινότητι και συστολή θα ενεργούσε αθορύβως και αφανώς. Εν αντιθέσει, η κοινοποίηση τέτοιου είδους πράξεων από δημόσιο πρόσωπο αποκτούν καθαρά πολιτικό περιεχόμενο και δη στη συγκεκριμένη περίπτωση εθνικά επικίνδυνο.

Η κυβέρνηση δρομολογεί μεθοδικά την αντικατάσταση των πληθυσμών, αφ’ ενός προετοιμάζοντας ψυχολογικά τους γηγενείς, ώστε να το αποδεχτούν αδιαμαρτύρητα και αφ’ ετέρου καλώντας πλήθη ισλαμιστών στην Πατρίδα μας προς μόνιμη διαβίωση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο