Κι όμως! Η Ε.Ο.Ν. στο… Lifo!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι το “πολύχρωμο” Lifo (εδώ)  ένα από τα πιο φανατικά μέσα υπερασπίσεως της woke ατζέντας, θα έφτανε η ώρα που θα αφιέρωνε ένα ολόκληρο άρθρο στον Σύλλογό μας.

Με τίτλο: “«Family Pride» και κουραφέξαλα!”, ο αρθρογράφος, τον οποίο δεν γνωρίζαμε προηγουμένως (πιθανόν κι η υπόλοιπη κοινωνία), προσπαθεί αναποτελεσματικά να κινδυνολογήσει και να ειρωνευτεί το έργο μας.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών όπως το ότι είμαστε οι διοργανωτές του “Family Pride” στη Θεσσαλονίκη στις 6/7 (διοργανώτριες είναι οι «Ελληνίδες Μάνες») ή ότι αποτελούμε “παραθρησκευτική οργάνωση” (είμαστε κοινωνικοπολιτικός σύλλογος).

Βέβαια, μας χαροποιεί το γεγονός ότι αναφέρει τις θέσεις μας ενάντια στη λαθρομετανάστευση, τις εκτρώσεις, του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και την αναγνώριση ως Εθνάρχη και εκφραστή του ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά. Σε αυτές τις βάσεις αξιών και αρχών θα παραμείνουμε.

Όσον αφορά το σχόλιο: “Πότε οι στρέιτ βρέθηκαν στην παρανομία, πότε λογοκρίθηκαν, πότε στιγματίστηκαν, πότε εκτοπίστηκαν, πότε απελπίστηκαν, πότε τα παιδιά των «μοναδικών» στρέιτ οικογενειών ένιωσαν περιθωριοποιημένα και θεσμικά ανύπαρκτα;”, αναρωτιόμαστε κι εμείς ειλικρινά… πόσα άρθρα έχει το Lifo για τα εκατομμύρια Χριστιανών που διώκονται στον πλανήτη; Τι έχει γράψει το συγκεκριμένο μέσο για τις σφαγές Χριστιανών από το ISIS κι άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις; Πότε αναφέρθηκαν στους βανδαλισμούς εκατοντάδων Ορδοδόξων Χριστιανικών ναών στην Ελλάδα; Έκανε άραγε ποτέ το Lifo μία έρευνα για το bullying που δέχονται παιδιά στα σχολεία τα οποία προσπαθούν να κάνουν μία πνευματική κι εκκλησιαστική ζωή; Ενδιαφέρθηκαν μήπως οι δημοσιογράφοι αυτοί να ερευνήσουν τη βία που υπάρχει στα “λοατκι ζευγάρια”;

Κάποιες σκέψεις προς προβληματισμό…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο