Ε.Ο.Ν. : Στηρίζουμε τις «Ελληνίδες Μάνες» ως διοργανώτριες του Familly Pride Θεσσαλονίκης

Ο ανεξάρτητος και ακομμάτιστος πατριωτικός Σύλλογος της Ε.Ο.Ν. στηρίζει ανιδιοτελώς με πνεύμα ενότητος την εκδήλωση «Familly Pride», η οποία διοργανώνεται αποκλειστικά από την συλλογική προσπάθεια «ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ», ήτοι από νέες μητέρες και παραδοσιακές ελληνικές οικογένειες, οι οποίες διατρανώνουν με υπερηφάνεια την ομορφιά της τεκνογονίας, της ανατροφής παιδιών και της δημιουργίας φυσιολογικής οικογενείας ως καρπού της εγγάμου ενώσεως του αγιασμένου με την Χάριν του Θεού ανδρογύνου.

Τυχόν δημοσιεύματα, αναρτήσεις και δημόσιες παρεμβάσεις που αποδίδουν την διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδηλώσεως σ’ εμάς τα αρνούμαστε ως όχι απλώς ανακριβή και αναληθή, αλλά παραπλανητικά, κακόβουλα και αποπροσανατολιστικά. Η φιλότιμη διοργάνωση και η υγιής πρωτοβουλία της συνάξεως ανήκει αποκλειστικά και μόνο στις «ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ» ! 

Ως φορέας καλούμε καλοπροαίρετα όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να δώσουν δυναμικό παρών στο συγκεκριμένο συλλαλητήριο, ώστε να ενωθούν όλοι όσοι αγωνίζονται για Χριστό, Πατρίδα και τις παραδοσιακές μας αξίες!

 

Με την βοήθεια του Θεού, θα νικήσουμε! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “Ε.Ο.Ν. : Στηρίζουμε τις «Ελληνίδες Μάνες» ως διοργανώτριες του Familly Pride Θεσσαλονίκης”

  1. […] Pride” στη Θεσσαλονίκη στις 6/7 (διοργανώτριες είναι οι «Ελληνίδες Μάνες») ή ότι είμαστε “παραθρησκευτική οργάνωση” […]

Αφήστε ένα σχόλιο