Η Ε.Ο.Ν. στο πλευρό του μαχητικού π. Αναστασίου, ο οποίος διώκεται από το κατεστημένο

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. στέκεται αμερίστως, επιστηθίως και συσσώμως στο πλευρό του ευσεβεστάτου και μαχητικοτάτου εφημερίου π. Αναστασίου Γκοτσοπούλου, ο οποίος διώκεται, πολεμείται και συκοφαντείται ανηλεώς από τα αργυρώνητα μέσα μαζικής εξαπατήσεως, το αθεϊστικό κράτος, αλλά και τους τεκτονικούς αρμούς της διοικούσης ιεραρχίας, επειδή έπραξε το καθήκον του, ιερουργώντας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα εν μέσω του βαναύσου εγκλεισμού του λαού μας τον Μάρτιο του 2020.

Οι συστημικές δυνάμεις εξουσίας εκτυλίσσσουν κυνικά και απροκάλυπτα έμπροσθέν ημών επί δύο συναπτά έτη μία οργανωμένη επίθεση, ένα αδυσώπητο πογκρόμ κατά απλών ιερέων, οι οποίοι ανθιστάμενοι στο σφράγισμα των ναών της Εκκλησίας μας, την απαγόρευση των θείων λειτουργιών και ακολουθιών, τον ευτελισμό της Θείας Κοινωνίας και της μυστηριακής ζωής, τις εκπτώσεις σε σοβαρά δογματικά ζητήματα και την απαράδεκτη και αντικανονική διήμερο! φετινή Ανάσταση του Κυρίου, ήγειραν υπερηφάνως το ανάστημά τους, υπερασπιζόμενοι με θυσία και αυταπάρνηση την φίλη Ορθοδοξία, την μόνη αληθινή Πίστη.

Με ανυπολόγιστο προσωπικό κόστος και υπό το βάρος απειλών, εκβιασμών, της περιθωριοποίησης και της καθαιρέσεως, ο πατήρ Αναστάσιος επιλέγοντας συνειδητά να πράξει αυτό που επιβάλλει η θέση, το σχήμα και το τίμιο ράσο του, κατατάσσεται, χωρίς υπερβολή, ανάμεσα στους γενναίους συγχρόνους αγωνιστές του Ιησού Χριστού, οι οποίοι πήγαν κόντρα στο ρεύμα του οικουμενισμού και της πανθρησκείας.

Οι αχαρακτήριστες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου, ότι όποιος διαφωνεί με τις δότες αποφάσεις της κουστωδίας του να αποτειχιστεί, μόνο σε εκκλησιαστική ενότητα δεν κατατείνουν, καλώντας επί της ουσίας το συντηρητικότερο ποίμνιο και κλήρο να αποχωρήσει από τις τάξεις της Εκκλησίας, λές και κάποιοι δίκην εμπραγμάτων δικαιούχων έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με την τελευταία και μπορούν να δείχνουν αναιδώς σε πιστούς την θύρα της εξόδου από έναν θεϊκό οργανισμό με κέφαλή της τον ίδιο τον Πανάγαθο Τριαδικό Θεό.

Η έμπρακτη συμπαράσταση και η μαζική στήριξη στο πρόσωπο του π. Αναστασίου στον φιλότιμο και θεάρεστο αγώνα τιμής και αξιοπρέπειας, τον οποίον δίνει αυτήν την στιγμή στα δικαστήρια της χώρας, συνιστούν ιερό χρέος όλων μας, προκειμένου να αποκρούσουμε επιτυχώς τα πυρά της παναίρεσης και των υπήρετών της, οι οποίοι λειτουργώντας ως δούρειοι ίπποι επιδιώκουν την εξάλειψη της Ορθοδόξου Πίστεως και την ένωσή της με τις άλλες θρησκείες του πλανήτη σ’ ένα κράμα συγκρητισμού, το οποίο προλειαίνει πνευματικά το έδαφος για την επέλαση του Αντιχρίστου.

Χριστιανοί, γρηγορείτε!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο