Ε.Ο.Ν. : Επικίνδυνα αδαής ή τουρκόφιλος ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Απεκάλεσε τα κατεχόμενα στην Κύπρο «ΚΡΑΤΙΔΙΟ» !

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας μπροστά στις κάμερες, έμπλεος αδαημοσύνης, επιδιώκοντας ανεπιτυχώς, να σχολιάσει τις δηλώσεις Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποκαλεί τα κατεχόμενα στην Κύπρο και το ψευδοκράτος ως «κρατίδιο» και «βόρειο τμήμα». Χρειάστηκε η παρέμβαση δημοσιογράφων, προκειμένου να προχωρήσει σε λεκτική αναδιατύπωση, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς το τραγικό ιστορικό και πολιτικό ολίσθημα στο οποίο υπέπεσε. 

Το πλέον του 1/3 της κατεχομένης από τα τουρκικά στρατεύματα ανατολικωτέρας επάλξεως της Μεγαλονήσου για την Ελευθερία της οποίας εχύθησαν αυτοθυσιαστικώς και μαρτυρικώς ποταμοί ελληνικού αίματος από τους οπλίτες και αξιωματικούς του Έθνικού μας Στρατού και τους ηρωϊκούς αγωνιστές της ΕΟΚΑ έγιναν ξαφνικά, χωρίς καμμία αίσθηση ευθύνης των λεγομένων του και συστολής για την βαρύτητά τους : «το βόρειο, το κρατίδιο τέλος πάντων το δικό τους, της βόρειας, στην Κύπρο». 

Η αμάθεια, η αναισχυντία και η αλαζονεία από τις οποίες εμφορούνται όλες αυτές οι κατασκευασμένες λαμπερές φιγούρες των social media, οι κίβδηλης αίγλης influencers και οι φαιδρές καρικατούρες της διαδικτυακής διασημότητος, οι οποίες αφ’ ενός ηχούν ωσάν κύμβαλα αλαλάζοντα ή άλλως ωσάν ντενεκέδες ξεγάνωτοι και αφ’ ετέρου δεν έχουν καμμία επαφή με την πραγματική ζωή των κανονικών ανθρώπων δεν διαφθείρουν απλώς ανεπανόρθωτα τον δημόσιο βίο, εισάγοντας νέα ήθη, αλλά πρωτίστως εγκυμονούν τον κίνδυνο να βλάψουν ανυπολόγιστα την Πατρίδα.  

Ο πανέλεγχος της τεχνολογίας από τα νεοταξίτικα κέντρα της υπερεθνικής ελιτοκρατίας μάς επιβάλλουν νέα πρότυπα Πολιτικής, τα οποία βασίζονται αποκλειστικά στη δύναμη της εικόνας, της φωτογραφίας και του βίντεο. Άνθρωποι, χωρίς στοιχειώδες πνευματικό και γνωστικό υπόβαθρο, χωρίς καμμία πίστη σε Ιδέες και χωρίς καμμία περγαμηνή σε Αγώνες απ’ όλο το πολιτικό φάσμα διεκδικούν να διοικήσουν τον τόπο και τις ζωές μας, απλά και μόνο επειδή κουβαλούν πάντα μαζί τους μια κάμερα, διαθέτουν το χάρισμα της ευειδείας και πληρώνουν 10 παρασκηνιακούς, για να τούς διαφημίζουν.

Ο Κασσελάκης είναι η πιο αντιπροσωπευτική περίπτωση ενός μεταμοντέρνου κνωδάλου της μεταπολιτικής αγυρτείας, ο οποίος αξιώνει να αναλάβει τις τύχες της χώρας, ενώ ξεκινά την καριέρα του, αγνοώντας το καθεστώς που επικρατεί στην πολύπαθη Κύπρο μας.

Δεν υπάρχει άλλη λύση από τον ες αεί εξοστρακισμό από τη δημόσια σφαίρα όλων αυτών των κενών υποκαμίσων της τυχαιότητος που ανοίγουν το στόμα και δεν ξέρουν τί λένε, εκθέτοντας και ζημιώνοντας τα Εθνικά συμφέροντα!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο