Ε.Ο.Ν. : Αντισυνταγματική η απαγόρευση της διαδηλώσεως κατά της Προδοσίας των Πρεσπών στην Αθήνα

Όσοι πάσχουν από υπερβάλλουσα νομιμοφροσύνη, όπως εκείνοι που εξέφρασαν αντιρρήσεις μόνο ως προς τη σύννομη φύση του Europride της ανωμαλίας, απόντες από διαδηλώσεις, πορείες, συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, χωρίς κουλτούρα πεζοδρομιακού ακτιβισμού, απορούν για τη στάση που κράτησε το καθεστώς, με το να απαγορεύσει το συλλαλητήριο των Παμμακεδονικών Οργανώσεων έξωθεν του Ωδείου Αθηνών εν όψει της συνδιασκέψως Τσίπρα-Ζάεφ. 

Τα παιδιά της Ε.Ο.Ν. παρόντα σ’ όλες τις μεγάλες κινητοποιήσεις στον δρόμο για τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά θέματα έχουν ζήσει στο πετσί τους την ανηλεή και μεροληπτική βία των πραιτωριανών του συστήματος απέναντι σ’ όλους όσοι μάχονται για Χριστό και Πατρίδα. Έχουμε μάθει να μην εκπλησσόμαστε από καμμία επιθετική, ολοκληρωτική και αντισυνταγματική πρακτική της προδοτικής πολιτικής ηγεσίας, η οποία μετά των ενστόλων εμμίσθων οργάνων του καταστρατηγεί βάναυσα τις ατομικές ελευθερίες των Ελλήνων με πρώτη εκείνη του δικαιώματος του συνέρχεσθαι, αλλά παράλληλα έχει εκπαιδευτεί να ανθίσταται ακόμα ισχυρότερα στον δρόμο, γειτονιές και πλατείες, να μην υπολογίζει απειλές, να γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι την καθεστωτική τρομοκρατία και να κατεβαίνει παραταξιακά στην κοινωνία με τη σημαία του Αγώνος.

Έτσι, ο Σύλλογος μας στηρίζει ενεργά, έμπρακτα και αποφασιστικά τη διαδήλωση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων στην Αθήνα και καλεί όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να συμμετάσχουν δυναμικά με τα σύμβολα του Έθνους και της Ορθοδοξίας ενάντια στους μειοδότες, οι οποίοι όχι μόνο υπέγραψαν, αλλά σέβονται, τιμούν και εφαρμόζουν το ρεζίλι των Πρεσπών με το οποίο εξεχωρήθη δίχως υπερβολή εθνική κυριαρχία, παραχωρώντας όνομα, γλώσσα, ταυτότητα και πολιτισμό στους ανυποδήτους Σλάβους των Σκοπίων!

Όλοι οι Έλληνες διαδηλώνουμε για την μια και μόνη ελληνική Μακεδονία, εκείνη που βάφτηκε με το αίμα του ήρωος Παύλου Μελά και δοξάστηκε έως τα πέρατα της οικουμένης με τον αυτοκράτορας Αλέξανδρο τον Μέγα!

ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο