Τα τσιράκια του συστήματος: Μεγαλοκαπιταλιστικές εταιρείες χρηματοδοτούν το “Athens Pride”

Με κεντρικό σύνθημα «Ένας νόμος δεν αρκεί» πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας η παρέλαση υπερηφάνειας της σεξουαλικής διαστροφής. Και βεβαίως ένας νόμος δεν τους αρκεί. Δεν επαρκεί για τους σύγχρονους ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας να “παντρεύεται” ο Τάκης κι ο Λάκης και να υιοθετούν παιδί. Δεν τους φτάνει το γεγονός ότι η προπαγάνδα της ΛΟΑΤΚι αντζέντας προωθείται καθημερινά στα πρωινάδικα, στις τηλεοπτικές σειρές, στις “θεματικές εβδομάδες” στα σχολεία από το Υπουργείο Παιδείας, στα τραγούδια , στα κοινωνικά δίκτυα. Θέλουν κάθε επιβολή στην κοινωνική και δημόσια ζωή. Πλέον, δεν θέλουν απλώς η συγκεκριμένη παραφυσική εκτροπή να διδάσκεται στα σχολεία και στα πανεπιστήμια ως φυσιολογική, αλλά να επιβληθεί ως “επιλογή” στα παιδιά.

Όπως παρατηρεί κανείς στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι ΧΟΡΗΓΟΙ της συγκεκριμένης παρέλασης υπερηφάνειας είναι μεγαλοκαπιταλιστικές εταιρείες, πολυεθνικές, μεγάλα συστημικά ΜΜΕ.

 

Ένας νοήμων άνθρωπος θα αναρωτιόταν, βέβαια, πώς γίνεται οι “αδικημένοι” από το καπιταλιστικό σύστημα να δέχονται χρηματοδότηση και στήριξη από τις μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας και τα τρία μεγαλύτερα συστημικά κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ), αλλά και πλήθος αναρχοκομμουνιστικών οργανώσεων. Είναι ένα ερώτημα.

 

Ας ελπίσουμε στο μέλλον να βρεθεί μία πραγματική εθνική κυβέρνηση η οποία θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ τέτοιες προπαγανδιστικές παρελάσεις ηθικής και φυσικής εκτροπής.

 

 

Το παρών έδωσαν στελέχη από τα κεντροαριστερά (πρώην και νυν) κυβερνητικά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο