Έφθασαν οι νέοι τιμοκατάλογοι! – Οι τιμές εκτοξεύονται εκ νέου

Εκτός από την εκτίναξη της τιμής του φυσικού αερίου, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, τώρα πλέον θα αντιμετωπίσουμε σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και τρόφιμα!

Αυτό το γεγονός έρχεται να αναζωπυρώσει τις υποψίες για το ότι θα είναι δύσκολος ο χειμώνας που έρχεται. Το γεγονός της σταθερότητας στην τιμή του πετρελαίου, αποτελεί στοιχείο καθησυχαστικό προς στιγμήν, το ηλεκτρικό ρεύμα όμως εξακολουθεί να είναι στα ύψη.

Σαν να μην έφταναν αυτά ως δοκιμασίες για το Ελληνικόν Έθνος έρχονται να προστεθούν και οι νέοι υψηλοί τιμοκατάλογοι που μόλις καθιερώθηκαν, αποστάλθηκαν από τους προμηθευτές και καταστηματάρχες στις αγορές και αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα μάλιστα με οικονομικούς αναλυτές η βιομηχανία αδυνατώντας να απορροφήσει το μεγαλύτερο τμήμα του υψηλού κόστους θα μεταφέρει ένα σημαντικό μέρος αυτού στην κατανάλωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους Έλληνες πολίτες.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ ανακοινώνουμε ότι κάθε άλλο παρά εκπλησσόμεθα από αυτήν την κατάσταση. Είναι γεγονός πως εξαιτίας των λάθος πολιτικών επιλογών του παρελθόντος και του άμεσου παρόντος είμαστε υποχρεωμένοι να βιώσουμε καταστάσεις ανέχειας, πτώχειας και σκληρής βιοπάλης. Από καρδιάς μα ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες καλήν δύναμιν και αγώνα στον δύσκολο χειμώνα που θα ζήσουμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο