Τα Μέσα για την παρουσία της ΕΟΝ στο Μνημόσυνο για τους Μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη

Ανεξάρτητα και πατριωτικά μέσα επικοινώνησαν στους φίλους και αναγνώστες τους την παρουσία του Συλλόγου μας στο μνημόσυνο των ηρώων μαχητών του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Μπορεί τα συστημικά ΜΜΕ να αποκρύπτουν τέτοιες εκδηλώσεις εθνικής μνήμης και να προβάλουν μόνο συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις του πολιτιστικού μαρξισμού, όμως υπάρχουν ακόμη κάποια αδέσμευτα μέσα, τα οποία δεν αποκρύπτουν την ιστορική αλήθεια και την επικαιρότητα.

Ευχαριστούμε εκ μέσης καρδίας τα ανεξάρτητο και πάντα έγκριτο ειδησειογραφικό δίκτυο Makeleio.gr , τα οποίο μένοντας ειλικρινώς πιστό στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και απόλυτα προσηλωμένο στην υπηρεσία της αληθείας, την οποία τα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποκρύπτουν, διαστρεβλώνουν και παραποιούν, στηρίζει τους αγώνες του Συλλόγου μας, κοινοποιώντας και διαδίδοντας τον πολιτικό λόγο και το κοινωνικό έργο μας !

https://www.makeleio.gr/η-εον-στο-μνημόσυνο-για-τους-ήρωες-χωροφυλακής-Μακρυγιάννη

 

Επίσης, το PRONEWS.GR αναφέρθηκε  στην δυναμική εμφάνιση της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας στην ετησίως καθιερωμένη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης.

 

pronews.gr/-η-ΕΟΝ-στο-Μνημόσυνο-Χωροφυλακής-Μακρυγιάννη

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο