Θέλει ο Νεοδημοκράτης να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Λίγο να περιηγηθεί κανείς σε δεξιές ιστοσελίδες και προφίλ που μέχρι πρόσφατα ασκούσαν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, θα νομίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας ακόμη ”εθνάρχης”. Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτε άλλο από τους υποστηρικτές της παράταξης εκείνης που ονομάζει εθνάρχες τον εντολοδόχο των Άγγλων Βενιζέλο και τον Καραμανλή του ”η Κύπρος κείται μακράν”. Ξαφνικά όσο πλησιάζουν οι εκλογές, το ”αντιμητσοτακικό” κλαμπ που ενίοτε φοράει την φανέλα του ”Καραμανλικού” ή ”Σαμαρικού”, μας προειδοποιεί ξανά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται και ότι εν τέλει η μόνη λύση είναι ο γαλάζιος πυρσός. Ο πυρσός που εδώ και τρία χρόνια έχει βάλει φωτία στην ελληνική κοινωνία με τους διαχωρισμούς, τις υποχρεωτικότητες, την επιλεγμένη σκληρή καταστολή και την εφαρμογή πλήρως του great reset.

Βεβαίως, τώρα που η πανδημία ”περνάει”, ο Ερντογάν σφίγγει τα λουριά και οι όψιμοι πατριώτες βλέπουν ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα εκλογής εκτός ΝΔ, η αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη οδηγεί τελικά στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ψηφίσουμε… Μητσοτάκη! Σίγουρα, οι εξοπλισμοί των τελευταίων ετών ήταν απαραίτητοι και σημαντικοί. Όμως η εξοπλιστική αναβάθμιση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων δεν έχει τεράστια σημασία όταν η βασική κυβερνητική πολιτική κινείται πάνω στις επιταγές κύκλων των ΗΠΑ και της ΕΕ που θέλουν η Ελλάδα να συμβιβαστεί και να παραδώσει μέρος της εθνικής της κυριαρχίας, ώστε να επιτευχθεί η ”ειρήνη” στην περιοχή. Το τουρκικό κράτος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι όσο το ταΐζεις τόσο του ανοίγει η όρεξη. Στα ελληνοτουρκικά θέματα η πολιτική της νέας δημοκρατίας είναι ακριβώς η ίδια με του ΣΥΡΙΖΑ: κατευνασμός και συμβιβασμός. Το χειροκρότημα των Αμερικανών στο Κογκρέσο και η ”πατριωτική” ομιλία του πρωθυπουργού έδειξαν τα αποτελέσματά τους λίγες μέρες μετά όπου τουρκικά μαχητικά έφτασαν 2,5 μίλια από την Αλεξανδρούπολη.

Και αναρωτιόμαστε: που είδαν την εθνική στροφή της κυβέρνησης;

Η ”κεντροδεξιά” παράταξη εφαρμόζει κανονικά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αγωνίζεται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μπουν τα Σκόπια και η Αλβανία στην ΕΕ, επιθυμεί λύση του δημογραφικού με την αντικατάσταση του ελληνικού λαού από μετανάστες και στρώνει το δρόμο για τις Πρέσπες του Αιγαίου με συμβούλους τον Ροζάκη, τον Καιρίδη και τον Ντόκο. Οι αντιπολιτευόμενες φωνές (Σαμαρικών, Καραμανλικών και λοιπών ”πατριωτών) εντός του κόμματος απλά δεσμεύουν τους εθνικόφρονες ψηφοφόρους. Η λογική του ”μη χείρον, βέλτιστον” οδηγεί εν τέλει με μαθηματική ακρίβεια στο χείριστον! Όσο ο ελληνικός λαός εγκλωβίζεται σε διλήμματα αναχρονιστικά, η Ελλάδα προχωράει συνεχώς στην εθνική καταστροφή πάνω στο άρμα της παγκοσμιοποίησης. Είτε με γρήγορο ρυθμό όταν κυβερνούν οι πολιτικοί απόγονοι των συμμοριτών είτε σε λίγο πιο αργό όταν κυβερνούν οι κεντροδεξιοί που κάνουν και κάποιες πατριωτικές δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο