ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΙΦΑ ως βραχίονες του Κράτους στηρίζουν τις Αμβλώσεις και επιτίθενται σε Εκκλησίες

Αγανάκτηση και οργή εχει γεμίσει η ψυχή κάθε Ελληνορθοδόξου με την τελευταία ανάρτηση των αναρχοφασιστών και των φεμινοναζιστών στην σελίδα indymedia. Σ’ αυτήν παρά την κατάφωρη και ολοκληρωτική ειρωνεία, την οποία προβάλουν προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου και τις θέσεις της Εκκλησίας, όλη η βδελυρή αριστεράντζα με προεξάρχοντα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το κίνημα ΑΝΤΙΦΑ προβαίνουν και σε μια προκλητικότατη δήλωση : Προτρέπουν τα μέλη τους σε επιθετικές ενέργειες προς τους Ιερούς Ελληνικούς Ορθόδοξους Ναούς μας και τους χώρους της Εκκλησίας μας. Με αφορμή τις δηλώσεις του κλήρου για το θέμα των αμβλώσεων βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν για άλλην μια φορά το δηλητήριό τους σε ό,τι αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε.

Το δικαίωμα στην άμβλωση και στην δολοφονία εμβρύων κατά το δοκούν παραμένει ένα ζήτημα μείζονος ηθικής, πνευματικής και ανθρωπολογικής τάξης για το οποίο κανείς με πίστη στον Τριαδικό Θεό, την ιερότητα του ανθρωπίνου προσώπου και το απρόσβλητο της μοναδικότητος της ζωής καθενός δεν μπορεί να δεχτεί κάτι λιγότερο από νομικά κατηγορηματική απαγόρευσή του. Το πρόσχημα ότι σώμα μας ανήκει, πράγμα εννοείται αδιαμφισβήτητο, δεν αποτελεί δικαιολογία για την δειλία και τον ατομικισμό. Οπως όλοι θέλουμε να σέβονται την ζωή μας έτσι χρειάζεται να σεβόμαστε και εμείς τις ζωές των συνανθρώπων μας, πολλώ δε δε μάλλον των ίδιων των παιδιών μας ! Η ζωή του εμβρύου επ’ ουδενί εξομοιούται με res (πράγμα) επί του οποίου συστήνονται και καταργούνται εμπράγματα δικαιώματα. Ο συλληφθείς άνθρωπος εντός της μήτρας της μητέρας του δεν επέχει θέση ούτε περιττής τριχοφυΐας ούτε ενοχλητικής κρεατοελιάς. Έχει σάρκα, ψυχή και αισθήματα. Ιδιοκτησιακό καθεστώς πάνω σε ψυχές δεν υφίσταται. Για εμάς, η άμβλωση δύναται να θεωρηθεί αποδεκτή νομικά και ηθικά μόνο στην περίπτωση του βιασμού και του κινδύνου για την υγεία της γυναίκας και πάντα υπό πολύ περιοριστικές και αυστηρές προϋποθέσεις.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία- ΕΟΝ διερωτώμεθα για τα εξής :

Ως πότε θα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα στα αρρωστημένα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά μυαλά ;

Η κυβέρνηση του Ελλαδικού κράτους έχει σκοπό να προστατέψει με κάποιον τρόπο τα Ιερά και Όσια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας από τις ορδές των βαρβάρων αναρχικών δολοφόνων ή θα κάθεται να κοιτάει, επιβεβαιώνοντας ότι το κίνημα των Αντίφα λειτουργεί ως αφανής βραχίων του εγχωρίου προτεκτοράτου ;

Η ΕΥΠ έχει σκοπό να ασχοληθεί με τις κατάπτυστες δηλώσεις, τις επιθετικές ενέργειες και εγκλήματα των προδοτών ή θα μας αποδείξει για άλλην μιαν φορά ότι αποτελεί πιόνιτης Νέας Τάξεως και του διεφθαρμένου κράτους, με το να ασχολούνται με «ρατσιστικές επιθέσεις» και την νόμιμη άμυνα των Ελλήνων, απέναντι στους εισβολείς ;

Προτρέπουμε κάθε Ελληνική Ψυχή να εναντιωθεί στην λαίλαπα και να συνταχθεί μαζί μας και με τις δυνάμεις του Σωτήρος Χριστού και της Μητρός μας Ελλάδος. Ο Αγών συνεχίζεται. Αν οι ανθέλληνες νομίζουν ότι θα επικρατήσουν, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο