Ράδιο Μαυρίλα – Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έγραφε ότι τον ενοχλεί η θρησκοληψία των Ελλήνων

Τις τελευταίες μέρες σάλο έχουν προκαλέσει οι εκβιασμοί με προσωπικά βίντεο πορνογραφικού υλικού από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε πρώην συντρόφους του. Ο αριστερός, προοδευτικός, αντιφασίστας (και διάφορες ακόμη ”ιδιότητες” που είχε προσδώσει στον εαυτό του), φαίνεται ότι δεν τηρούσε εν τέλει τόσο τα όσα ευαγγελιζόταν.

 

Αν και είναι συνηθισμένο γεγονός τους τελευταίους μήνες να προκύπτουν σκάνδαλα, παρενοχλήσεις, δολοφονίες γυναικών, όχι από κάποιους ”ακροδεξιούς” ή θρησκολήπτους, αλλά (και) από διασήμους της τηλεόρασης, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί,φεμινιστές, κτλ. Θα πρέπει επιτέλους στην Ελλάδα να βλέπουμε πίσω από τις ταμπέλες που κολλάει σε κάποιο πρόσωπο το σύστημα των μίντια, είτε καλές είτε κακές. Και βεβαίως, τα ”δεν γνώριζα”, ”δεν μου είπε”, των υπολοίπων συμπαρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα προκαλούν δυσφορία στην κοινή γνώμη. Διότι, και να ισχύουν οι ισχυρισμοί, οφείλουν ένα πραγματικό συγγνώμη και τη διακοπή της εκπομπής για λόγους υπευθυνότητας.

 

Επίσης, θα όφειλαν οι κύριοι και μια συγνώμη στους Ορθόδοξους Πιστούς αυτής της χώρας, μιας και ουκ ολίγες φορές ειρωνεύτηκαν και προσέβαλλαν την Λατρεία της Εκκλησίας, Κληρικούς και Πιστούς, έξω από τα πλαίσια της σάτυρας. Συγκεκριμένα, ο προοδευτικός Στάθης Παναγιωτόπουλος έγραφε σε άρθρο του :

 

”Και για έναν άλλον λόγο, επειδή η πουτάνα η ελπίδα είναι πολύ άτιμο πράγμα και όντως πεθαίνει τελευταία. Εξηγούμαι. Ο Αλέξης υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, και καθώς πλησιάζουν οι εκλογές και η εξουσία φαντάζει όλο και πιο κοντινή, «στρογγυλεύει» όλο και περισσότερο το λόγο του, προσπαθώντας να προσεγγίσει όσο του δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους. Τρανό παράδειγμα η στάση του απέναντι στην πνευματική (και υλική!) αυτή μάστιγα της ζωής μας, την εκκλησία. Από εκεί που δήλωνε άθεος, πήγε στο Άγιο Όρος και μάλιστα ζήτησε να μείνει μόνος με το Αξιον Εστί (να κάνεις τί μόνος μ’ ένα κομμάτι μπογιατισμένο ξύλο, Αλέξη;), τελευταία το διαχωρισμό εκκλησίας κράτους τον έκανε γαργάρα και τον ονόμασε «εξορθολογισμό σχέσεων» ή κάτι τέτοιο, εξίσου χωρίς σημασία. Κάποιος του σφύριξε (ή το κατάλαβε μόνος του) ότι στην Ελλάδα και στο Ιράν δεν τα βάζεις με την εκκλησία, και αναδιπλώθηκε. Από την άλλη πλευρά, ο πρώην γκόμενος της Αννας Βίσση δήλωσε ότι τα εικονίσματα δε θα κατεβούν «ποτέ» από τα δημόσια ιδρύματα, διότι, λέει, ο λαός πιστεύει. Ο λαός, Αντωνάκη μου, πιστεύει και στους εξωγήινους και στο ότι μας ψεκάζουν, οπότε ας αναρτήσουμε στα δικαστήρια και στα σχολεία φωτογραφίες του Dr. Spock και εικόνες από chemtrails.

Με ενοχλεί αφάνταστα η θρησκοληψία των Ελλήνων, μια θρησκοληψία ανάμεικτη με φανατισμό, ρατσισμό, μισαλλοδοξία, όλα δηλαδή τα άκρως αντίθετα με όσα δίδαξε ο προφήτης τους. Αυτήν την πρωτόγονη θρησκοληψία ο ένας προσπαθεί να την εναγκαλιστεί για να κερδίσει ψήφους, κι ο άλλος, ο επίδοξος, προσπαθεί να μην της πατήσει τον κάλο. ”

 

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε από εδώ και πέρα όλοι μας να ενοχλούμαστε με τα δικά μας στραβά και όχι με τη ”θρησκοληψία” ενός ολόκληρου Έθνους. Διότι η ζωή είναι τροχός και γυρίζει για όλους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο