Ξυπνήστε-Αντισταθείτε-Νικήστε

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου το φυσιολογικό μετατρέπεται σε ανώμαλο, η πίστη στα ιδανικά και στην παράδοση καταδικάζεται, ενώ η «τυφλή» πίστη στα ξενόφερτα έθιμα γίνεται μόδα. Η Ορθοδοξία θεωρείται μεσαίωνας, ενώ η αθεΐα κάτι φυσιολογικό και άκρως αποδεκτό. Η αντίσταση στους εχθρούς τους έθνους ονομάζεται “φασισμός”.

Μάλλον ήρθε καιρός ο ελληνικός λαός να αφήσει τον καναπέ που κάθεται και να λάβει δράση. Να μην είναι πιόνι κανενός πολιτικού που μονό σαν στόχο έχει την εξαπάτηση και την κοροϊδία. Να προστατέψει την Αγία Πίστη η οποία συνεχώς υπονομεύεται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και από το άθεο κράτος. Να σταματήσει ο νεοέλληνας να κοιτά μόνο τον εαυτό του και να δει πως θα δημιουργήσει μια ασφαλή χώρα για τις επόμενες γενιές, μια χώρα ελληνική, ορθόδοξη και μια χώρα υπερήφανη. Να σταματήσει να σκύβει το κεφάλι σε αυτούς που «έκοψαν» τα όνειρα στα ελληνόπουλα, που στα σχολεία τα μαθαίνουν παραποιημένη και ανθελληνική ιστορία. Σε αυτούς που ΔΕΝ έχουν ΟΥΤΕ ιερό ΟΥΤΕ όσιο.

Πάρτε θέση μπορείτε. Έχετε φωνή.

Θα τελειώσουμε με τα λόγια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου: «Κρατήστε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία γιατί αυτά είναι τα θεμέλιά μας. Επάνω σε αυτά μπορούμε να στηριχτούμε για να επιβιώσουμε για να μην έρθει κανένας οδοστρωτήρας και μας κάνει όλους αλοιφή. Δεν πρέπει να γίνουμε αλοιφή σούπα. Πρέπει να διατηρήσουμε το σχήμα που έχουμε και που είναι η παράδοσή μας… Προσέξτε μην αφήσετε ποτέ να σας κάνουν κιμά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο