Κορυδαλλός: 27χρονος Αλβανός βίασε 17χρονη μαθήτρια – Την είχε γνωρίσει μέσω Instagram

Ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος συστήθηκε ως ”Πακιστανός”, βίασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μια ανήλικη 17χρονη μαθήτρια. Ο δράστης γνώρισε την κοπέλα μέσω της εφαρμογής instagram και την έπεισε να συναντηθούνε.

 

Πήγε και την πήρε με ένα μηχανάκι και την οδήγησε σε ένα πάρκο στην περιοχή του Κορυδαλλού όπου την θώπευε με άγαρμπο και επιθετικό τρόπο με την κοπέλα να του ζητά να σταματήσει και να την επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως ο θερμόαιμος Αλβανός είχε άλλα σχέδια.

 

«Τέντωσε» τον ήχο της τηλεόρασης και τη βίασε

Η ώρα ήταν 22:10. Ο δράστης, αντί να την πάει στην οικία της, την οδήγησε σε ισόγειο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή (σ.σ η κοπέλα στην κατάθεση της στην Ασφάλεια Κορυδαλλού είπε ότι δεν θυμόταν τη διεύθυνση μόνο περιέγραψε τον χώρο) και εκεί πέρασε στην τελική φάση του νοσηρού του σχεδίου.

Κλείδωσε την πόρτα, έβαλε στη διαπασών την τηλεόραση για να μην ακούνε οι γείτονες τι συνέβαινε στη γκαρσονιέρα του Κορυδαλλού, γδύθηκε και όρμησε πάνω στην ανήλικη ξεσπώντας τα αρρωστημένα του ένστικτα πάνω της. Το σκηνικό του τρόμου διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Η κοπέλα αντιστεκόταν και με όση δύναμη της είχε απομείνει τον εκλιπαρούσε να σταματήσει. Όμως μάταια…

Μετά την ολοκλήρωση της πράξης του ο Αλβανός και έχοντας αφήσει το γενετικό του αποτύπωμα στην μπλούζα της 17χρονης, τη διέταξε να σηκωθεί και την πήγε στο σπίτι της. Μάλιστα της ζήτησε να μη μιλήσει για όλα όσα φρικτά υπέστη λέγοντας της πως είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από το κατάστημα του Κορυδαλλού.

 

Το συγκεκριμένο συμβάν θάφτηκε από τα συστημικά μέσα, ενώ άφαντοι είναι όλοι οι ψευτοαλληλέγγυοι, οι μκο και οι ”υποστηρικτές” των φεμινιστικών κινημάτων και του metoo, μιας και όταν ο δράστης βιασμών είναι αλλοδαπός το θέμα μπαίνει κάτω από το χαλί για όλους αυτούς τους δήθεν ανθρωπιστές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο