Κάθε μήνα και νέο σκάνδαλο για τη Νέα Δημοκρατία – Σήψη και παρακμή στην ελληνική κοινωνία

Ένα αίσθημα σήψης και παρακμής περιβάλλει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία τρία χρόνια και σε έναν μεγάλο βαθμό είναι η υπεύθυνη η κυβέρνηση με τις πολιτικές της. Ποιος θα περίμενε ότι εν έτη 2022 στη χώρα των Ηρώων και των Μαρτύρων, τα κύρια θέματα καθημερινότητας που θα απασχολούν θα είναι οι βιασμοί, οι παιδεραστές, οι κυβερνητικές υποκλοπές και παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων, οικονομικά σκάνδαλα, δολοφονίες και μια ενεργειακή κρίση η οποία θα αναγκάσει τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν… ούτε ρεύμα! Αυτή είναι η κοινωνία της ”προόδου”, της “δημοκρατίας”, της “τεχνολογικής εξέλιξης”, του “ουμανισμού” που ευαγγελίζονται οι φιλελεύθερες και προοδευτικές δυνάμεις με μπροστάρηδες τους Μητσοτάκη και Τσίπρα;

Τα πρώτα σκάνδαλα που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα ήταν τα “δωράκια” της κυβέρνησης των δεκάδων εκατομμυρίων στους καναλάρχες και κολλητούς ιδιοκτήτες ΜΜΕ με τις διάφορες λίστες Πέτσα, ενώ στον ελληνικό λαό είχε επιβληθεί μια σκληρή καραντίνα με καθεστωτική καταπάτηση των προσωπικών ελευθεριών και διακοπή σχεδόν κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας με τα γνωστά αποτελέσματα του πληθωρισμού και το κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων. Μέσω των δημοσίων εσόδων από την τσέπη του Έλληνα φορολογουμένου και των ΕΣΠΑ δόθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ σε καναλάρχες, επιχειρηματίες, μετακλητούς, εταιρείες, με τις απευθείας αναθέσεις να δίνουν και να παίρνουν. Και βεβαίως, ένα ποσό δόθηκε και στον λαουτζίκο με τη μορφή των επιδομάτων και των fuel, power pass, voucher και άλλων σοβιετικής κοπής χαρτζηλικίων, ώστε να ψηφίσουμε τον “σωτήρα” Μητσοτάκη του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει πίσω ο… original ΣΥΡΙΖΑ.

Και με αυτή την λογική από το μοίρασμα από το λεφτόδεντρο που οδηγεί σε τεράστια αύξηση του δημοσίου χρέους, του πληθωρισμού και σε μια νέα σοβαρή οικονομική κρίση, έχουμε τα σκάνδαλα και τα ποινικά εγκλήματα ανθρώπων οι οποίοι είτε ήταν κοντά στην κυβέρνηση είτε αποτελούσαν βασικά μέλη του mainstream προοδευτικού-αριστερού μιντιακού τοπίου. Από τον Λιγνάδη μέχρι τον Πάτση, και από ηθοποιούς και δημοσιογράφους μέχρι την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού, δημιουργείται μια εντύπωση “ξεπλύματος”, η οποία διακαιολογημένα ή αδικαιολόγητα προκαλεί την αγανάκτηση και την εναντίωση της ελληνικής κοινής γνώμης κατά του πολιτικού συστήματος. Οι επιλογές των συγκεκριμένων προσώπων σε σημαντικές θέσεις, η νομοθετική εφαρμογή της αλλαγής φύλου από τα 15 έτη, του συμφώνου συμβιώσεως, της συνάψεως σεξουαλικής σχέσης 15χρονου με οποιοδήποτε άτομο ανεξαρτήτου ηλικίας και η προώθηση μιας διαστροφικής ατζέντας της πολιτικής ορθότητας στη νεολαία έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση, αλλά και η αριστερή αντιπολίτευση, όχι μόνο αδιαφορούν στην ουσία της αντιμετώπισης των συγκεκριμένων εγκλημάτων, αλλά και προωθούν και διαφημίζουν τις γενεσιουργικές αιτίες τους.

Χρειάζεται άμεσα νέα κυβερνητική πολιτική κατεύθυνση. Όσο ο ελληνικός λαός επιλέγει κόμματα και πρόσωπα που εφαρμόζουν τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων, η κατάσταση θα χειροτερεύει συνεχώς σε ηθικό, πνευματικό, εθνικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο. Απαιτείται, όμως, από όλους μας Μετάνοια, Πνευματική εγρήγορση, Αγωνιστικό Φρόνημα, επιστροφή στις Παραδόσεις και τις Αξίες του Έθνους μας, Ορθόδοξη Πίστη. Μόνο έτσι υπάρχει Ελπίδα να Ανασυσταθεί, να Μεγαλουργήσει και να Αναστηθεί η Πατρίδα μας από τον βάλτο που την βάλαμε οι ίδιοι, οι ”φίλοι” και οι εχθροί μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο