Η σιωπηρή αμφισβήτηση του μεταπολιτευτικού καθεστώτος

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, όταν αναφερόμαστε στο “Καθεστώς της Μεταπολιτεύσεως” δεν εννοούμε σε καμιά περίπτωση το πολίτευμα της Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας ή το Σύνταγμα της Πατρίδος μας, το οποίο σεβόμαστε και τηρούμε παρά τις διαφωνίες του καθενός μας σε ορισμένα μελανά σημεία του. Η Μεταπολίτευση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί εδώ και 50 περίπου χρόνια είναι Καθεστώς και Κατεστημένο. Ένα Κατεστημένο προσώπων, οικογενειοκρατίας, λαμογιών, προδοτών, συμφερόντων ξένων ή εγχωρίων επιχειρηματικών. Ένα Καθεστώς γεγονότων, ανθελληνικών και αντιχριστιανικών καταστάσεων και συστημικών μεθοδεύσεων. Από την προδοσία της Κύπρου και την τουρκική εισβολή και κατοχή, στη ρεμούλα και τα δάνεια, στις γκρίζες ζώνες των Ιμίων, το Χρηματιστήριο, τα δάνεια, τα Μνημόνια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Ατελείωτος ο κατάλογος μιας πορείας “συμπτώσεων”, οι οποίες οδηγούν στο συμπέρασμα στατιστικής ότι ένα πρόγραμμα διαλύσεως της ελληνικής οικονομίας, υποδούλωσης των Ελλήνων στους ξένους τοκογλύφους και εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας σε υπερεθνικούς οργανισμούς της παγκοσμιοποίησης, εφαρμόζεται με συστηματικό τρόπο και σχέδιο από το συγκεκριμένο Καθεστώς.

Στο πλαίσιο των φοβικών συνδρόμων και της ανασφάλειας που έχει αναπτύξει το Καθεστώς εντάσσεται και ο εντελώς ασεβής κυβερνητικός χειρισμός της Κηδείας και Ταφής του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ’. Αντί λοιπόν ένας πρώην νόμιμος και συνταγματικός Κυβερνήτης και Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους να τιμηθεί με τις ανάλογες τιμές, δηλαδή να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη, η αριστεροπροσκυνημένη χριστοπατριδοκάπηλη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αποφάσισε η τελετή να γίνει με τις διαδικασίες που αφορούν απλό ιδιώτη, αλλά έστειλε και έπειτα απροκάλυπτα και προκλητικά στελέχη της στην Κηδεία του Βασιλέως να καπηλευτούν το γεγονός. Τέτοια υποκρισία από την πιο δειλή πολιτική παράταξη της χώρας.

Αυτό το Καθεστώς, λοιπόν, των εθνικών μειοδοσιών και των πολιτικάντηδων αποφάσισε να αποδοκιμάσει με διακριτικό, πλην όμως έντονο και συμβολικό τρόπο, πλήθος χιλιάδων Ελλήνων πατριωτών. Ένα τεράστιο πλήθος ελληνικού λαού στάθηκε για ώρες στην ουρά και συγκεντρώθηκε στην πλατεία Μητροπόλεως, όχι μόνο για να αποδώσει φόρο τιμής στον κεκοιμημένο Βασιλέα Κωνσταντίνο, αλλά και για να δώσει μήνυμα διαμαρτυρίας στο Καθεστώς ότι η ασέβεια προς τους θεσμούς και τις αξίες αυτού του τόπου από τον Πολιτιστικό Μαρξισμό με προβιά “κοινοβουλευτικής δημοκρατίας” του πολιτικού συστήματος δεν θα γίνονται ανεκτές. Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών όλων των ηλικιών (ανάμεσά τους και πολλοί νέοι) παρευρέθηκαν την Δευτέρα στη Μητρόπολη με δέος, αξιοπρέπεια, σεβασμό, σοβαρότητα, θάρρος και… μια σιωπηρή αντίδραση και αμφισβήτηση του Καθεστώτος που όλο και δυσκολεύει την ζωή και την καθημερινότητά τους. Θα έλεγε κανείς σε ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο ήταν μια ήσυχη κραυγή αγανάκτησης εκείνων που πιστεύουν σε Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια προς το Σύστημα του Πολιτικοί – ΜΜΕ – Διεθνισμός/Αθεϊσμός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο