Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη μετατροπή της Αθήνας σε Καμπούλ

Τη στιγμή που η ανθρωπότητα είναι συγκλονισμένη με την επικράτηση των ισλαμιστών εξτρεμιστών Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, ο ΣΥΡΙΖΑ αντί ως αξιωματική αντιπολίτευση να προωθεί την ασφάλεια των Ελλήνων και την προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας, η νεολαία του βγάζει ανακοινώσεις με επικίνδυνες φράσεις ”Πατρίδα μας όλη η γη”. Βεβαίως είναι γνωστές οι εθνομηδενιστικές απόψεις της αριστεράς και των κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ που επί διακυβέρνησής του εισέβαλλαν στην Ελλάδα πάνω από 1.000.000 λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα σε συνδυασμό με την αθρόα παράνομη μετανάστευση μουσουλμάνων των τελευταίων δύο δεκαετιών, οι Έλληνες Ορθόδοξοι σε 50 χρόνια θα είναι μειοψηφία μέσα  στην ίδια τους την Πατρίδα. Κι ενώ λοιπόν το Ελληνικό Έθνος απειλείται μέχρι και με αφανισμό ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι περισσότερες αναρχοκομμουνιστικές οργανώσεις) βγάζει ανακοινώσεις και διαδηλώνει υπέρ ”νέων ανοιγμάτων” των συνόρων, των ”προσφύγων” από το Αφγανιστάν και η Ελλάδα να υποδεχτεί ”πρόσφυγες και μετανάστες”.  Άλλωστε οι αριστεροί δεν έχουν πατρίδα τους την Ελλάδα αλλά όλη τη Γη! Την Ελλάδα τη ρώτησαν όμως για τις ανθελληνικές τους αυτές πολιτικές;

 

 Συγκεκριμένα σε χθεσινή ανακοίνωση της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

 

“Από χθες η «Αμάλ» βρίσκεται στην Αθήνα. Η ξύλινη κούκλα που συμβολίζει τους «κατατρεγμένους» αυτού του κόσμου που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, αποτελεί ένα σύμβολο αλληλεγγύης.

Καλωσορίζουμε την μικρή Αμάλ στην Αθήνα δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στον φασισμό, τον σκοταδισμό, τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία!

Στεκόμαστε στο πλάι των προσφύγων – Πατρίδα μας όλη η Γη ”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο