Η κυβέρνηση σε πανικό! – Οι πρόωρες εκλογές φαίνεται να πλησιάζουν

Πονοκέφαλος έχει δημιουργηθεί στα στελέχη της κυβέρνησης εφόσον οι όλο και αυξανόμενες αποκαλύψεις για το ζήτημα των υποκλοπών και παρακολουθήσεων έχουν προκαλέσει τριγμούς στο εκλογικό σώμα.

Ως αποτέλεσμα επανέρχεται και εξαπλώνεται όλο και πιο δυναμικά το σενάριο των πρόωρων εκλογών. Η κατάσταση δεν φαίνεται σε καμμιά περίπτωση να θυμίζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, στις 24/4 όπου διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να πάμε σε πρόωρες εκλογές.
Παρά το γεγονός πως το Μαξίμου αρνείται κατηγορηματικά το σενάριο των πρόωρων εκλογών, η σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης φουντώνει ενώ όλο και περισσότεροι συνεργάτες του Μητσοτάκη τον προτρέπουν να κηρύξει εκλογές πριν τελειώσει το 2022.

Σαν να μην έφτανε αυτό μια νέα έρευνα του New York Times ήλθε να ταρακουνήσει ακόμη περισσότερο την ηρεμία του Μητσοτακέικου, εφόσον σε αυτήν γίνεται αναφορά στις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις. Πραγματοποιείται συσχετισμός με τα συστήματα παρακολούθησης στην Ευρώπη, όπως το «Πήγασος», ενώ αναφέρουν πως η Ελλάς έχει μετατραπεί σε «αστυνομικό κράτος».

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ δεν έχουμε παρά να παραδεχθούμε πως είναι αναμενόμενο γεγονός, αποδεικτικό στοιχείο πως η Νέμεσις οδηγεί στην καταστροφή τους υβριστές που παραβαίνουν θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών και καταπατούν το Σύνταγμα. Εφιστούμε δε την προσοχή στον ελληνικό λαό, διότι η μη ψήφος και η πτώση της Ν.Δ. δεν σημαίνει πως το καταστροφικό σύστημα που λυμαίνεται την Πατρίδα μας θα ακολουθήσει την Ν.Δ. Για την απαλλαγή μας από το βαθύ κράτος είναι υπεύθυνο όλο το Έθνος!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο