Η Ελλάς πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις της και οι “σύμμαχοι μας ευγνωμονούν”

Οργή και αγανάκτηση γεμίζει κάθε Ελληνικήν ψυχήν το γεγονός πως η συμμαχία του ΝΑΤΟ συνεχάρει προ ολίγων ημερών του Τουρκικό κράτος για την «Νίκη» στις 30 Αυγούστου του 1922, ως ημέρα επίτευξης της «Τουρκικής Ανεξαρτησίας».

Βλέπετε Συνέλληνες και Συνελληνίδες σε «συμμαχία», η οποία στην ουσία αποτελείται από τις ΗΠΑ και τους πολιτικοστρατιωτικούς δορυφόρους τους, δεν έχει καμμιάν σημασία το τι προσφέρεις.
Για χρόνια η δύσμοιρη Πατρίδα μας ανήκει σε αυτόν τον διακρατικό σχηματισμό, προσφέροντας στις στρατιωτικές συνεκπαιδεύσεις και στις πολεμικές δαπάνες, με χρήματα δικά μας. Στους νόμους και τους κανονισμούς της «συμμαχίας», εμείς πάντα πιστοί. Στις υποχρεώσεις και τα έξοδα εμείς πάντα σωστοί.
Και ποιο είναι το ευχαριστώ; Τα συγχαρητήρια προς τους αιμοσταγείς νεότουρκους δολοφόνους που κατέσφαξαν εκατομμύρια Ελλήνων και όχι μόνον που ζούσαν ειρηνικά στην Μικρά Ασία. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτουμε, μετά την κατακραυγή οι φορείς εκπροσώπησης του ΝΑΤΟ απέσυραν την δημοσιοποίηση των συγχαρητηρίων. Η πράξη όμως και η πρόθεση παραμένουν.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ έχουμε να παραθέσουμε τα εξής ερωτήματα προς την ηγεσία του ΝΑΤΟ και προς την νομοταγή (στα χαρτιά) και δουλική (στην ουσία) κυβέρνηση του Ελλαδικού κράτους.
Για ποιον λόγο η «συμμαχία» πραγματοποίησε την εν λόγω βδελυρή ανακοίνωση;
Για να γιορτάσει την «Τουρκική Ανεξαρτησία»;
Για να προσβάλει τον Ελληνισμό εκθειάζοντας τους δολοφόνους;
Ας μας εξηγήσουν παρακαλούμε, το εξής. Οι Τούρκοι από ποιον «ανεξαρτητοποιήθηκαν» το 1922 ;
Το γεγονός ότι εμείς νικήσαμε στα πεδία των μαχών, αλλά το μέτωπο κατέρρευσε από προδοσία και πολιτικά παιχνίδια, ο Τουρκικός λαός και η ΝΑΤΟϊκή διοίκηση το γνωρίζουν;
Το γεγονός ότι το Νεοτουρκικό κράτος δημιουργήθηκε πάνω σε πτώματα αθώων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων το γνωρίζουν; Αν ναι, γιατί το γιορτάζουν;
Μήπως αυτή είναι η νοοτροπία και ο προσανατολισμός του ΝΑΤΟ;
Μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε για τις «συμμαχίες» και τους «φίλους» μας;
Η κυβέρνησή μας σκοπεύει να αντιδράσει κάπως σε όλο αυτό ή θα αδιαφορήσει ξανά, δείχνοντάς μας πόσο μειοδοτική είναι ξανά;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο