Η Ε.Ο.Ν. είναι η ΜΑΓΙΑ της Πίστεως και της Πατρίδος

Σε πρόσφατη διαδικτυακή εκπομπή του καναλιού Right Society o αγωνιστής και Θεολόγος Φαίδων Χριστοδουλάκης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον κινηματικό μας Σύλλογο.

Συγκεκριμένα είπε: «Η μόνη δραστήρια, υπερδραστήρια, ορθόδοξη εθνική νεολαία που γνωρίζω είναι η Ε.Ο.Ν. !»

 

 

Αυτή η παραδοχή εκφράζεται ολοένα και περισσότερο από χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι μαθαίνουν για το έργο μας και συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει άλλη δραστήρια ακομμάτιστη και ανεξάρτητη πατριωτική νεολαία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μια Νεολαία που συνδυάζει ουσιαστικά, και όχι τυπολατρικά, την αγάπη προς το Έθνος και την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη.

Ο Γέροντάς μας Δοσίθεος δήλωσε σε νέα δημόσια συζήτηση ότι τα παιδιά της Ε.Ο.Ν. «είναι η μαγιά της Πίστεως και της Πατρίδος μας».

 

 

Τα συγκεκριμένα σχόλια πνευματικών αγωνιστών γεροντάδων, ιερέων και λαϊκών δεν μας γεμίζουν εγωιστική υπερηφάνεια, αλλά μας υπενθυμίζουν την τεράστια ευθύνη που έχουμε για το αύριο του ελληνικού Έθνους. Είμαστε η τελευταία γενιά που θα κρίνει το μέλλον της Πατρίδος μας. Εάν θα επιτρέψουμε να επικρατήσουν τα αντίχριστα και ανθελληνικά σχέδια της ελίτ των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον ή αν θα στρέψουμε το λαϊκό αίσθημα στην πίστη, στη φιλοπατρία, στην οικογένεια, στις αξίες μας. Είναι στο χέρι μας…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο