ΕΡΕΥΝΑ: Το 73% Εναντιώνεται στον Υποχρεωτικό Εμβολιασμό των πολιτών άνω των 60 ετών

Σημαντικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει πρώτη η ιστοσελίδα μας www.eoneolaia.com !

 

Σε έρευνα που πραγματοποίησε φιλοκυβερνητικό μέσο σε ομάδα στην εφαρμογή επικοινωνίας Viber, τα αποτελέσματα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι εκπληκτικά. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση ”Συμφωνείτε με την απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 και την επιβολή προστίμου 100 ευρώ μηνιαίως σε όσους δεν εμβολιαστούν;” , το 73% έχει απαντήσει μέχρις στιγμής ΟΧΙ.

 

 

Με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη έρευνα απευθύνεται στους αναγνώστες και φίλους του συγκεκριμένου φιλοκυβερνητικού μέσου, προκύπτει το εύλογο συμπέρασμα ότι το ποσοστό αντίθεσης στο συγκεκριμένο μέτρο είναι μεγαλύτερο κι από το 73% στην ελληνική κοινωνία. Αυτά τα αποτελέσματα πιθανόν να μην τα περίμεναν ούτε στο κυβερνητικό επιτελείο. Η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών απορρίπτει την υποχρεωτικότητα, τον εκβιασμό και την οικονομική εξαθλίωση χαμηλοσυνταξιούχων. Το συγκεκριμένο μέτρο παραβιάζει βασικές ανθρώπινες ελευθερίες αλλά και την αρχή της αναλογικότητας μιας και τα 100 ευρώ για χιλιάδες ηλικιωμένους είναι ποσό επιβίωσης.

 

Είναι βέβαιο ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα πρόστιμα θα έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση και το ΚΙΝΑΛ που υπερψήφισε την τροπολογία. Αυτό αποδεικνύεται και στην τεράστια κατακραυγή που υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και στις συζητήσεις στην κοινωνία, παρά τις ”βορειοκορεάτικες” δημοσκοπήσεις των καναλιών. Σύμφωνα και με άλλα δημοσιεύματα μεγάλη πίεση έχουν δεχθεί βουλευτές της Νέας Δημοκρατία από ψηφοφόρους τους στην επαρχία για τα νέα μέτρα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο