Επιτέλους διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας για τον δρόμο που έχει πάρει το από-κομμα που πούλησε τη Μακεδονία, εξόντωσε οικονομικά τη μεσαία τάξη και έφερε νόμους για την εθνικοθρησκευτική αποδόμηση της παιδείας και της κοινωνίας.

Η θέληση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει επιφανή στελέχη του κόμματος, όπως τους Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Γκουμάκα, φέρνει το νεομαρξιστοκαπιταλιστικό ποτάμι-σύριζα, ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στη διάσπαση.

Βέβαια τα συγκεκριμένα γεγονότα στον χώρο της αριστεράς δεν μας προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Από τα χρόνια του ΕΑΜ, του συμμοριτοπολέμου και της Μεταπολίτευσης, είναι κοινά ιστορικά χαρακτηριστικά της αριστεράς οι προδοσίες, οι ρουφιάνοι, οι αμερικανοκινούμενοι, οι κατινιές, οι παρακρατικοί, οι διχόνοιες, οι συνεχείς διασπάσεις, οι εθνικές μειοδοσίες.

Η νέα αριστερά, το μακρύ χέρι του διεθνούς κεφαλαίου και του συστήματος δεν έχει να προσφέρει τίποτα στην ελληνική κοινωνία παρά μίσος, ανθελληνισμό, αντιχριστιανισμό, διαστροφές, εθνική διχόνοια και κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιστροφή στο… 3%!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο