ΕΟΝίτες Φοιτητές ΕΚΠΑ: «Πολεμούν τους Πατριώτες. Διαφημίζουν τους Σατανιστές. Έξω από την χαβούζα της Eurovision!»

Παρέμβαση Φοιτητών ΕΚΠΑ της Ε.Ο.Ν. με ανάρτηση ΠΑΝΟ στα Νότια Προάστια των Αθηνών κατά της συμμετοχής της χώρας μας στο καρναβάλι σατανισμού και πορνείας της Eurovision στην οποία μία αναιδής ελαφρών ηθών εταίρα δυσφημεί, ευτελίζει και καταισχύνει μετά θράσους την Ελλάδα με μία βδελυρά αντιαισθητική κουστωδία παρενδυτικών, ένα φαιδρό ασμάτιον ελληνοβαρβαρικής κραυγής, ένα τσίρκο πολιτισμικής χαβούζας, εκπροσωπώντας το Έθνος των προγόνων μας επί της αυτής σκηνής που εβεβηλώθη ο Σταυρός της Θείας Δόξης του Αναστάντος Χριστού από έναν δυσώδη εσμό δαιμονολατρών, οι οποίοι επεκαλούντο δημοσίως με ύμνους, τελετουργικά και ξόρκια τον εκπεπτωκότα εωσφόρο.

Άμεση και οριστική αποχώρηση για πάντα της Πατρίδος μας από κάθε πολιτισμική διοργάνωση της εκφυλισμένης Δύσεως, κόψιμο μαχαίρι της χρηματοδοτήσεως σε μουσικοχορευτικές σαβούρες που προάγουν την ηθική παρακμή και απαγκίστρωση από διεθνείς οργανισμούς που προωθούν την παγκοσμιοποίηση, την αλλοτρίωση της εθνικής μας ταυτότητος και την προσβολή της Ορθοδόξου Πίστεως!

 

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Μία άποψη για το “ΕΟΝίτες Φοιτητές ΕΚΠΑ: «Πολεμούν τους Πατριώτες. Διαφημίζουν τους Σατανιστές. Έξω από την χαβούζα της Eurovision!»”

 1. Χρήστος

  Χριστός Ανέστη!

  Το ένα ή αμαρτία• και το άλλο Χάρις.
  Δυνατή ή αμαρτία; Αλλά πιο δυνατή ή Χάρις.
  Αυτά τα δυο παλεύουν μέσα στην ανθρώπινη καρδιά. Ποιος από μάς —αν είναι ευσυνείδητος— δεν αισθάνεται μέσα του την πάλη αυτή; Ποιος θα νικήσει;
  Ή αμαρτία; Όχι.
  Ή αμαρτία δεν νικά.
  Όσο κι αν «πλεονάζει», όσο κι αν ή κοινωνία μας γίνεται Σόδομα και Γόμορρα και εγγίζουμε τον πυθμένα του αδου, όχι δέ’ θα νικήσει ή αμαρτία’ θα νικήσει ή Χάρις.
  Ή δε Χάρις είναι ό Εσταυρωμένος Λυτρωτής του κόσμου.
  Με την Πίστη αυτή κηρύττω κ’ εγώ και πιστεύω, ότι στο τέλος ή βασιλεία της αμαρτίας θα πέσει.

  Ω Χριστέ, Βασιλεύ των αιώνων!
  Ας μη σε πιστεύουν οι άπιστοι και αντίχριστοι.
  Εμείς Σε πιστεύουμε και διακηρύττουμε• Κάτω από τα άστρα και πάνω από τα άστρα δεν υπάρχει τίποτε άλλο ανώτερο, γλυκύτερο, υπεροχώτερο από το Χριστό.

  Όν, παίδες Ελλήνων, υμνείτε και υπερυψούτε εις πάντας τους αιώνας• αμήν.

  ΆΞΙΟΙ!

  Μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης.

Αφήστε ένα σχόλιο