Ε.Ο.Ν. : «Να απελαθούν όλοι οι ιμπεριαλιστές της Μεγάλης Αλβανίας της εκδήλωσης στο Γαλάτσι»

Το τσίρκο της γαλάζιας προδοσίας που νέμεται οικογενειοκρατικώς την εξουσία στον τόπο μας και εντέλλεται από τα ξένα διευθυντήρια επέτρεψε στον ναρκέμπορο της γείτονος που ποδοπατεί τα δικαιώματα της ελληνικής εθνικής μειονότητος στη Βόρειο Ήπειρο, ισοπεδώνει περιουσίες Ελλήνων και διώκει Έλληνες μόνο και μόνο λόγω της ταυτότητός μας, να πραγματοποιήσει προεκλογική πολιτική εκδήλωση του στο Γαλάτσι.

Κατ’ ευθείαν, κατάφωρη και αναμφισβήτητη παραβίαση του άρθρου 11§1 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι επί λέξει : «Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα», κατοχυρώνοντας ωσαύτως το δικαίωµα του συνέρχεσθαι µόνο για τους Έλληνες πολίτες, ο αρχηγός του κράτους-συμμορία ούτε λίγο ούτε πολύ εξαπέλυσε κανονική αλβανική ιμπεριαλιστική προπαγάνδα στο εσωτερικό της ημετέρας Πατρίδος, με τραγούδια αφιερωμένα στον ιδρυτή της αλβανικής εγκληματικής παραστρατιωτικής οργάνωσης του Ουτσεκά εν μέσω πανηγυρισμών και πλήθους αλβανικών σημαιών και “δικεφάλων” αλβανικών “αετών” σαν η συγκέντρωση γινόταν στα Τίρανα ή στο Κοσσυφοπέδιο. Τόλμησε μάλιστα ο τυραννίσκος του μορφώματος να αποκαλέσει την Ελλάδα ως χώρα και των ομοεθνών του, αναμοχλεύοντας το ανθελληνικό όραμα της Μεγάλης Αλβανίας.

Όσοι παρευρέθησαν στη σημερινή φιέστα υπερπαραγωγής του Ράμα, συνηγορώντας με τους δολοφόνους του Κωνσταντίνου Κατσίφα και διώκτες του νομίμως εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντυ Μπελέρη πρέπει να απελαθούν άμεσα. Δεν έχουν καμμία θέση στην Ελλάδα και λειτουργούν ως εν δυνάμει πέμπτη φάλαγγα ξένης δυνάμεως, θέτοντας εν κινδύνω την κυριαρχία μας, την εδάφική μας ακεραιότητα και το μέλλον του Ελληνισμού.

Οι εξακολουθούντες να στηρίζουν τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις των στοών που παραδίδουν γή και ύδωρ σε Αλβανία, Τουρκία και Σκόπια έχουν κατατάξει τον εαυτό τους στους εχθρούς της Πατρίδος!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο