Ε.Ο.Ν. : Βεβηλώνονται ελληνορθόδοξοι ναοί στην Τουρκία και το ελληνικό ΥΠΕΞ σιγεί εθελοτυφλούν!

Η παραχώρηση της ελληνικής ορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Βουκόλου από τον Δήμο Σμύρνης ως χώρου για την διοργάνωση πάρτι διασκεδάσεως με ηλεκτρονική μουσική αποτελεί ευθεία, κατάφωρη και απαράδεκτη προσβολή σε βάρος της Ορθοδόξου Πίστεως και αισχίστη ασέλγεια επί των ιερών και των οσίων μιάς ολόκληρης θρησκευτικής κοινότητητος, η οποία έχει υποστεί την βάναυση δυσμενή και απροκάλυπτα μεροληπτική μεταχείριση από μέρους του Τουρκικού κράτους, το οποίος δράττεται της ευκαιρίας να ανοσιουργήσει σκαιώς επί των συμβόλων και των αξιών του Ελληνισμού. Οι χλιαρές έως μηδενικής ισχύος προσχηματικές αντιδράσεις του ημετέρου Υπουργείου Εξωτερικών και του εγνωσμένου για τις εκσυγχρονιστές του απόψεις περί απαλείψεως του ορθοδόξου χαρακτήρος του Συντάγματος κ. Γεραπετρίτη καταγράφουν την υποκριτική αδιαφορία των κυβερνώντων για την προάσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας και των θεμελιωδών δικαιωμάτων της ελληνορθόδοξου κοινότητος στη Μικρά Ασία, ποιώντας την νύσσαν στις διεθνείς σχέσεις πλήν όμως τον βρυχώντα λέοντα στο εσωτερικό χάριν αποσβέσεως της δυσαράσκειας που προκάλεσε η χθεσινή πληροφόρηση του γεγονότος.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ αποτελεί καθήκον μας να τοποθετηθούμε επί του θέματος, καταδικάζοντας την βάρβαρη, ανθελληνική και μισαλλόδοξη πράξη των «φίλων, συμμάχων και γειτόνων μας», οι οποίοι στην πράξη αποδεικνύουν καθημερινά πως μόνο τέτοιοι δεν είναι.

Είναι πασίδηλη η εθελοδουλεία των υπαλλήλων του ελληνωνύμου προτεκτοράτου, οι οποίοι δεν αντιδρούν σε τίποτα ακολουθώντας πιστά τις εντολές που λαμβάνουν έξωθεν. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από εντολοδόχους του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενώ σκιαγραφείται ανάγλυφα η τήρηση δύο μέτρων και δύο σταθμών στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς, εάν συνέβαινε το αντίθετο σε Μουσουλμανικό Τέμενος από Ελληνες, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα είχε εγερθεί θυέλλα αντιδράσεων με αναφορές σε «ρατσιστικές και μισαλλόδοξες ενέργειες» Ελλήνων εις βάρος αλλοπίστων και το ελληνικό ΥΠΕΞ να σπεύδει απολογούμενο να ικανοποιήσει τα αιτήματα και να αποσοβήσει την οργή της Άγκυρας.

Δηλώνουμε προς άπαντες πως αυτή η αισχρότητα δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη και πως η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων πρέπει επιτέλους να αναληφθεί από ένα σιδηρούν Εθνικό Κράτος, το οποίο θα παύσει να είναι ουραγός της νατοϊκής συσσωματώσεως και ενδοτικός προσκυνητής των τουρκικών θελημάτων, αλλά αυτεξούσια δύναμη αποτροπής στην Ανατολή Μεσόγειο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο