Ε.Ο.Ν. Θεσσαλονίκης : Το Σύστημα σε θέλει Εθνοφοβικό! Ακτιβιστική Παρέμβαση κατά του Pride2023 !

Η δύναμη της Εθνικής Αντιστάσεως επεκτείνεται σ’ όλην την επικράτεια με την Ε.Ο.Ν. να μετατρέπεται στη μεγάλη Εθνικιστική οργάνωση, η οποία υπερασπίζεται την Πατρίδα, την Ορθόδοξη Πίστη και τις παραδοσιακές αξίες ενάντια στις δυνάμεις της Αριστεράς και της παγκοσμιοποιήσεως.

Με ακτιβιστικές παρεμβάσεις τους, άνδρες και γυναίκες της Ε.Ο.Ν. Θεσσαλονίκης στέκονται απέναντι σε κάθε μορφή διαστροφικής προπαγάνδας στα σχολεία όπου οι γενίτσαροι καθηγητές της εκσυγχρονιστικής εκπαιδεύσεως επιχειρούν να εμφυσήσουν πρότυπα κιναιδισμού και παρά φύσιν σχέσεων σε ανήλικα Ελληνόπουλα, αλλά και απέναντι σε κάθε παρέλαση πορνικού αίσχους, η οποία προσβάλλει ευθέως τον Τριαδικό Θεό και την παραδοσιακή οικογένεια.

Με σύνθημα «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΕΘΝΟΦΟΒΙΚΟ! ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ! ANTI-PRIDE» μέλη του Συλλόγου μας ανήρτησαν πανό σε γέφυρα του Ευόσμου, διατρανώνοντας το μήνυμα του Εθνικού Αγώνος σε κάθε νέο και νέα, προκειμένου να ενώσει την φωνή του μαζί μας σ’ ένα υγιές και αρραγές μαχητικό πατριωτικό μέτωπο κατά του ρεύματος εκείνων που μισούν το χώμα που πατούν, την Αγία μας Εκκλησία και την Εθνική μας ταυτότητα.

Σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε πλατεία οι ΕΟΝίτες γίνονται η ασπίδα της νεολαίας που αποζητά την αντεπίθεση στο καθεστώς των αντιχρίστων και των απάτριδων. Τα κόμματα του καιροσκοπισμού και της αγυρτείας χρεοκόπησαν, διαλύθηκαν και απέτυχαν. Μόνη λύση η οργάνωση, κινητοποίηση και δραστηριοποίηση μαθητών, φοιτητών και εργαζομένων στις τάξεις του μόνου φορέως που πορεύεται εν Χριστώ ενάντια στον σύγχρονο διεφθαρμένο κόσμο για μια Ελλάδα που θα έχει κεφαλή της τον Τριαδικό Θεό κι όχι ανθρώπους ! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο