Ε.Ο.Ν. : Συγχαρητήρια και Ευλογημένη σταδιοδρομία στους νέους φοιτητές μας !

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν., ως μία αμιγώς νεανική οργάνωση, τρέφουσα ιδιαίτερες ευαισθησίες γύρω από ζητήματα παιδείας, οικογενείας και στηρίξεως των παιδιών σ’ όλες τις κρίσιμες φάσεις της παραγωγικής τους ηλικίας, εκφράζουμε εκ μέσης χριστιανικής καρδίας τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια μας σ’ όλα τα Ελληνόπουλα που επέτυχον τους στόχους τους, εισαγόμενα πανηγυρικώς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τη σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής!

Μία λαμπρή και ευλογημένη σταδιοδρομία να τούς ακολουθεί συν Θεώ εφεξής καθ’ ήν να κατορθώσουν να μετατραπούν στους αξίους και καταρτισμένους επιστήμονες που έχει ανάγκη η Πατρίδα μας, για να προοδεύσει. Μετέχουμε σύσσωμοι στην χαρά και την ευτυχία των νέων πλέον φοιτητών μας, οι οποίοι θα καταστούν η επομένη ρωμαλέα γενεά που θα στελεχώσει όχι μόνο τα θρανία και τα έδρανα της γνώσεως, αλλά και τους πολιτικούς Αγώνες της διεκδικήσεως για το Έθνος και τις αξίες του! 

Νέες λεγεώνες Ελλήνων, ατόφια και καθάρια ελληνικά μυαλά με όραμα, ιδέες και πυγμή για μια μεγαλύτερη και ισχυρότερη Ελλάδα που θα ανήκει στη Νεολαία της!

~ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ! ~ 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο