Ε.Ο.Ν. : Σκύλευση και Βεβήλωση της μνήμης του Κων/νου Κατσίφα από τους δολοφόνους του !

Το θράσος και η ιταμότητα του αλβανικού κράτους υπερβαίνουν σχεδόν επί καθημερινής βάσεως τα εσκαμμένα. Mετά την αποτυχημένη απόπειρα των ηγητόρων του γειτονικού κράτους να στοιχειοθετήσουν και ενορχηστρώσουν αποτελεσματικώς το αρχικό προκλήτικό τους αφήγημα, πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν «Ekstremist Grek» (Έλλην εξτρεμιστής) και εργαζόταν μεθοδικά με άλλους τινές «τρομοκράτες» κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας, οι εισαγγελικές αρχές εξέδωσαν μόλις εχθές ένα κατάπτυστο, ανίερο και εξοργιστικό πόρισμα ψεύδους, μύθων και απάτης, το οποίο αποδίδει αναληθώς και με διάφορες αβάσιμες δικαιολογίες τον θάνατο του νεαρού ομογενούς Βορειοηπειρώτου σε αυτοχειρία.

 

Αφού δεν κατόρθωσαν να εξηγήσουν πειστικά γιατί εφόνευσαν το 35χρονο παλληκάρι, το οποίο κατόπιν άνωθεν πολιτικής εντολής του χασισέμπορος προέδρού τους είχε τεθεί στο στόχαστρο, με σκοπό την ωμή και άγρια εξουδετέρωσή του, προχώρησαν 3 χρόνια μετά την αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία του σε βεβήλωση της μνήμης του και σκύλευση της τιμής του.

 

Είναι εμφανές πως το πολιτισμικό κοσμοείδωλο του Ελληνικού Τρόπου, στο οποίο η ασχημοσύνη επί των νεκρών ηρώων και προγόνων συνιστά μεγίστη ύβρις επισύρουσα την τήσιν και νέμεσιν, έρχεται σε μετωπική αντίθεση με τον κώδικα αιμοσταγούς βαρβαρότητας και απανθρωπιάς, ο οποίος κατευθύνει όλους όσοι σχεδίασαν και υλοποίησαν την φρικώδη δολοφονία του.

 

Η σιβυλλική σιωπή της ελληνικής Πολιτείας μπροστά σ’ αυτό το αισχίστου είδους ανοσιούργημα των αλβανικών αρχών, το οποίο έπρεπε να αποτελεί διπλωματικό επεισόδιο, μαρτυρεί την κραυγάζουσα συνένοχή της όχι μόνο στην οργανωμένη εξόντωση των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας, οι οποίοι αγωνίζονται για τη διατήρηση της Εθνικής τους ταυτότητας και ιδιοπροσωπίας, αλλά και στην ολοκληρωτική παράδοση απάσης της Ελληνικής Εθνικής μειονότητας στο έλεος και το μένος της γείτονος, συνηγορώντας στον μαζικό και συστηματικό εξαλβάνισμό της.

 

Οι μάσκες έπεσαν και τα πρόσωπα απεκαλύφθησαν. Ο εχθρός δεν εντοπίζεται τόσο στην απέναντι πλευρά των συνόρων όσο κρύβεται ύπουλα εντός των τειχών. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας υπήρξε ήρωας του νεωτέρου Ελληνισμού, ένας αληθινός αγωνιστής, ο οποίος έπεσεν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος από τις σφαίρες της αλβανικής αστυνομίας, κατατασσόμενος επαξίως ανάμεσα στις γιγαντιαίες Εθνικές μορφές, οι οποίες λάμπρυναν και δόξασαν τη Φυλή μας. Η εντύπωσή του στο συλλόγικό μας υποσυνείδητο θα εμπνέει και θα καθοδηγεί για πάντα τον Αγώνα όλων μας για απελευθέρωση και Ένωση της αλύτρωτης Βορείου Ηπείρου με την μάνα Ελλάδα !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο