Ε.Ο.Ν. κατά της αισχράς συγκάλυψης παιδεραστών από το κατεστημένο

Μετά τις αποκαλύψεις για όλο και μεγαλύτερη επέκταση των περιστατικών βιασμού ανηλίκων από δημόσια πρόσωπα που μονοπωλούν τον τηλεοπτικό φακό, το εξωνημένο, αργυρώνητο και μισελληνικό πολιτικό συστημα, με τη μία κρίση να διαδέχεται την άλλη, απογυμνώνεται στην προσπάθεια του να συγκαλύψει, στηρίξει και προστατεύσει τους φίλα προσκειμένους στην κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα καλλιτέχνες και πολιτευτές, οι οποίοι καταδικάζονται ως ένοχοι για ασέλγεια και βιασμούς παιδιών.

Η Ε.Ο.Ν. , όπως έχει μάθει, αρθρώνοντας πάντα λόγο αληθινά αντισυστημικό, ορθόδοξο και εθνικιστικό, προχωρεί σε πράξεις αντίστασης στο αίσχος, την ανωμαλία και την ασυδοσία της εγχώριας πολιτικής και πνευματικής ψευτοελίτ, η οποία έχει βάλει στο μάτι τη σάρκα και τις ψυχές των Ελληνόπουλων. Φράζοντας τον δρόμο της σιωπής, αλλά και της εφεκτικής, δειλής, φοβισμένης και χλιαρής διαμαρτυρίας της κοινωνίας απέναντι σε ασυλλήπτως σοβαρά γεγονότα παιδοφιλίας από διεστραμμένες περσόνες της ταξικής αφρόκρεμας, ακτιβιστικό κλιμάκιο του Συλλόγου μας ανήρτησε πανό έξω από σχολείο των νοτίων προαστίων της Αθήνας με σύνθημα “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΒΙΑΣΤΕΣ”. Για εμάς, η προστασία, η θωράκιση και η περιφρούρηση της νεολαίας από κάθε βαρεμένο ψυχανώμαλο, ο οποίος ασχημονεί με τον πιο βίαιο και αηδιαστικό τρόπο πάνω σε σώματα μωρών, παιδιών και εφήβων, αποτελεί όχι απλώς υψίστη προτεραιότητα, αλλα καθήκον μας ως οργανωμένης πολιτικής οντότητος με αναφορά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες νέους. Μέλημα, στόχος και έγνοια της Ε.Ο.Ν. δεν είναι άλλοι από τη ζωή, την ασφάλεια και την ελευθερία της θυματοποιημένης νέας γενεάς, των ανυπεράσπιστων συνομηλίκων μας, οι οποίοι γίνονται αντικείμενα στυγνής εκμετάλλευσης για τις πιο νοσηρές και αδηφάγες σεξουαλικές ορέξεις εκείνων που κυριαρχούν στην τέχνη, τον πολιτισμό, την οικονομία της αγοράς, την ίδια την πολιτική, ασκώντας δημοσία εξουσία και ανυπέρβλητη επιρροή στην κοινή γνώμη λόγω της δύναμης της δημοσιότητός τους, του χρήματος και της επιβολής τους.

Η Ε.Ο.Ν. δεν ανέχεται καμμία κάστα Λιγνάδηδων, Νίκων Γεωργιάδηδων και λοιπών δικαστικώς υπολόγων για ποινικώς κολάσιμες πράξεις να απειλεί το μέλλον του Έθνους μας. Η συστράτευση στον Αγώνα που δίνει ο Σύλλογος μας είναι για κάθε νέα και για κάθε νέο ουσιαστική διέξοδος άμυνας απέναντι σ’ αυτούς που μετά την Πατρίδα, την Πίστη και την οικογένειά μας απλώνουν τα βρώμικα χέρια τους πάνω στα ίδια τα παιδιά μας και την αγνότητα τους!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο