Ε.Ο.Ν. για «τοξική αρρενωπότητα» : Τα σχολειά μας από ναούς Εθνικής Παιδείας κατήντησαν διαφθορεία εκμαυλισμού

Οι γενίτσαροι καθηγητές θητεύσαντες στο παραμάγαζα της εξωκοινοβουλευτικής πολύχρωμης αριστεράς του παρακμιακού εκσυχγρονιστάν, οι οποίοι βούλονται με την σειρά τους να τρέψουν τα δικά μας παιδιά σε γενίτσαρους, μεταμορφώνοντάς τα σε κλώνους της αξιακής μηδαμινότητός τους διοχετεύουν στις εύθραυστες ψυχές και την εύπλαστη συνείδησή τους όλην την όζουσα ατζέντα του πολιτισμικού μαρξισμού.

Μεταπηδώντας από την ανθελληνική προπαγάνδα στη συστηματική εν είδει πλύσεως εγκεφάλου διδασκαλία κραυγαλέα αντεπιστημονικών και σκανδαλωδώς μεροληπτικών ρατσιστικών θεωριών, οι οποίες στρέφονται σε βάρος του Έλληνος, του χριστιανού και του ανδρικού φύλου, εμφυτεύουν στους ευάλωτες και ευπείστους νόοες των τέκνων του Γένους έννοιες συγκεχυμένες μεστές από μένος, συμπλέγματα και διαταραχές των έμπνευστών τους, μιλώντας για φαινόμενα “τοξικής αρρενωπότητος”.

Κείμενα τοιούτου περιεχομένου ειλημμένα από τις προοδόπληκτες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες της Lifo και όλου του δημοσιολογικού εσμού του κιναιδισμού προβάλλονται πλέον ανοιχτά υπό την μορφή διδαχής και εξετάσεως στους μαθητές των σχολείων μας, όπως έγινε πρόσφατα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσης σε Εσπερινό ΓΕΛ.

Τα σχολειά μας από ναούς ηθικής αγωγής και της Εθνικής Παιδείας μας κατήντησαν διαφθορεία εκμαυλισμού εντός των οποίων διασπείρεται το μίσος μεταξύ των δύο φύλων, ενοχοποιείται εκ προοοιμίου ο ανδρισμός, προάγεται η εκθήλυνση των αγοριών μας και δαιμονοποιούνται οι παραδοσιακές σχέσεων ενός κλασσικού υγιούς  ανδρογύνου, με σκοπό εν τέλει την επίθεση, την διάλυση και τον εξοβελισμό της παραδοσιακής ορθόδοξης οικογένειας.

Το Υπουργείο Παιδομαζώματος ως μήτρα και απαρχή απάντων των πολιτικών αλλοιώσεως του φρονήματος των παιδιών μας είναι εκείνο που διατάσσει την ισοπέδωση, δυσφήμιση και συκοφάντιση οιασδήποτε παραδοσιακής αξίας στα προγράμματα σπουδών. Λείπουν πλέον πεφωτισμένοι δάσκαλοι παιδαγωγοί, οι οποίοι θα διδάσκουν στα Ελληνόπουλα ψυχή και Χριστό, σφυρηλατώντας τους ξανά πνεύμα ρωμέϊκο με πίστη στον Τριαδικό Θεό. 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο