Εκλογές VS η Μαγιά της Ε.Ο.Ν.

Γράφει η Ραφαηλία Μπατζή, μέλος της Ε.Ο.Ν. Χαλκιδικής 

 

Εκλογές: πλέον ένα αδιάφορο γεγονός που όση και αν είναι η προσέλευση των πολιτών ή όση και αν είναι η αποχή, το αποτέλεσμα αναδεικνύεται προς συμφέρον των πολιτικάντιδων και όχι προς όφελος τού λαού. Τα αθέμιτα μέσα δυστυχώς κρατούν καλά σε αυτήν την χώρα που λέγεται Ελλάς, η οποία κάποτε ανήκε σε Χριστιανούς Ορθοδόξους, σε Ρωμιούς, και τώρα σε εντεταλμένους των τεκτονικών στοών, οι οποίοι προωθούν ανερυθρίαστα τις παράλογες αξιώσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, η οποία έχει βαλθεί να μαυρίσει τη Γη και να αλλοτριώσει τις ψυχές των παιδιών, πειραματιζομένη νοσηρώς και διεστραμμένα με τη σάρκα τους. Το έρεβος κυριαρχεί παντού, αφ’ ενός με τους αφορισμένους «ηγέτες» και αφ’ ετέρου με τους αδιαφόρους δυτικολάγνους πολίτες.

Όσοι ξεσηκώνονται, εγείρονται και διαμαρτύρονται ονομάζονται τρελοί, χριστιανοταλιμπάν και ψεκασμένοι. Ενοχλεί, ως φαίνεται, το «διαφορετικό» που δεν είναι βασισμένο στην «φιλεύσπλαχνη» Ευρώπη. Οι εκλογές από αρχαιότατο δείγμα δημοκρατίας κατέληξε ένα καμουφλαρισμένο μέσο χειραγωγήσεως και υπνωτισμού. Ο κόσμος συνεχίζει ακάθεκτος να υποστηρίζει, να προσμένει και να επιθυμεί σωτηρία από πολιτικούς αρχηγούς με παντελή άγνοια τόσο της πραγμάτικής τους ταυτότητος όσο και της ιδίας της πολιτικής σκηνής θεάτρου, διότι η πολιτική σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι διαγωνισμός υποκριτικότητας και όχι δημοσίας ασκήσεως προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, εκτός από θλιβερά και αποκαρδιωτικά, δεν ξυπνούν τον μερικώς βολεμένο λαό. Εμείς, όμως, ως νέοι οφείλουμε να αγωνιστούμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος με υπομονή, αποφασιστικότητα, μετάνοια και πίστη.

Η Ε.Ο.Ν. είναι η ΜΑΓΙΑ του Έθνους μας, όπως έχει δηλώσει ο Γέροντας μας π. Δοσίθεος από την Ι.Μ. Αγίας Σκέπης Παραποτάμου Σερρών, οπότε εμείς πρέπει να δείξουμε τον δρόμο, να παρασύρουμε και άλλους αδελφούς στην δική μας τρέλα, την τρέλα που χαρίζει ο Χριστός, την λατρεία για την Πίστη και την αγάπη για την πονεμένη μάνα Ελλάδα. Ο καιρός γάρ εγγύς. Μη φοβού Ελλάς σε λίγο θα χαμογελάς. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο