Αναστέλλεται ο Υποχρεωτικός Εμβολιασμός για όλους (;) – Έρχονται νέα μέτρα

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις εξαιτίας των «νέων μεταλλάξεων» του κορωνοϊού. Μάλιστα στην Σύνοδο Κορυφής αναμένεται να παρθούν νέα μέτρα που θα επηρεάσουν δυσμενώς και τους εμβολιασμένους πολίτες !

Με κυριότερο σκοπό την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα ταξίδια εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κράτη μέλη θα συνεδριάσουν σχετικά με τα αποτελέσματα της «μετάλλαξης Ομικρον».

Έχοντας βρει λοιπόν την κατάλληλη ευκαιρία για την επιβολή εκ νέου απολυταρχικών καθεστώτων, στο τραπέζι της συζήτησης τίθενται η επιβολή της μάσκας σε όλους τους χώρους, η απαγόρευση των συναθροίσεων και η περισσότερη χρήση μεθόδων τηλεργασίας. Μάλιστα γίνεται λόγος για επιπλέον απαγορεύσεις στις μετακινήσεις εντός του εσωτερικού, κάτι το οποίο βέβαια επιδιώκουν να αποφύγουν. Είναι δε πασιφανές πως το πρόγραμμα του υποχρεωτικού για όλους εμβολιασμού τείνει να εγκαταλειφθεί.

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ, δηλώνουμε πως οι νέες μεθοδεύσεις περί των πιθανών μέτρων, μας βρίσκουν καχύποπτους, δεδομένων των νέων καταστάσεων και προσπαθειών καταπάτησης των ελευθεριών των συμπολιτών μας.
Δεν μας εκπλήσσει δε το γεγονός της πιθανής εγκατάληψης του προγράμματος υποχρεωτικού εμβολιασμού, μετά από το κύμα αντίστασης των Ελλήνων και λοιπόν Ευρωπαίων πολιτών έναντι της υποχρεωτικότητας.

Μένει μόνο να δούμε εν τέλει, εάν πράγματι εγκαταλείψουν τον σχεδιασμό τους περί των εμβολίων καθώς και σε ποιες κινήσεις θα προβούν. Όποια και αν είναι η επόμενη κίνησή τους οφείλουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση των ιδανικών του Ελληνικού Έθνους και της Ορθοδόξου Πίστεώς μας !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο