10 Μαΐου 2011: Δολοφονείται εν ψυχρώ από Αφγανούς ο 44χρονος πατέρας Μανώλης Καντάρης

Σαν σήμερα πριν 11 ολόκληρα χρόνια δολοφονείται εν ψυχρώ τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου 2011 στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, ελάχιστα μέτρα από την εξώπορτα της οικίας του, ο 44χρονος Έλληνας πατέρας Εμμανουήλ Καντάρης από 2 Αφγανούς και 1 Πακιστανό.

Ο Μανώλης βγήκε από την πολυκατοικία του στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής, για να φέρει το αυτοκίνητό του, από το πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού, ώστε να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη, στη δεύτερη κόρη τους, σύζυγο του, καθώς και τη μητέρα της, κρατώντας μία βιντεοκάμερα με την οποία ήθελε να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στο λαιμό και στα πλευρά από τρείς αλλοδαπούς, οι οποίοι με σκοπό τη ληστεία τον άφησαν νεκρό στο πεζόδρομιο βουτηγμένο σε μία λίμνη αίματος.

Παρά τη δικαστική καταδίκη των 2 Αφγανών σε ισόβια και 23 έτη καθείρξεως, ο Πακιστανός φυγοδικεί ακόμα. Κανένα βρώμικο συστημικό πολιτικό κόμμα του ”δημοκρατικού” τόξου δεν έστειλε ούτε ένα τυπικό προσχηματικό συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια του φονευθέντος Έλληνα. Η παράνομη μετανάστευση γιγάντωσε την εγκληματικότητα στην Πατρίδα μας και δη στην Αττική, αλλά οι πολιτικοί του συστήματος, που νέμονται την εξουσία, σε συνεργασία με τα μέσα μαζικής εξαπάτησης εξακολουθούν και μιλούν για το πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο