Τους ψήφισες για καλύτερα… και ρημάζουν την Ελλάδα!

  • Τους ψήφισες διότι κατέβαιναν στις συγκεντρώσεις ως «Μακεδονομάχοι». Εν τέλει, όχι μόνο εφάρμοσαν και σεβάστηκαν πλήρως το κουρελόχαρτο των Πρεσπών, το οποίο παραδίδει όνομα, ιστορία και γλώσσα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, αλλά και κάνουν τα στραβά μάτια στην παραβίαση ακόμη κι αυτής της συμφωνίας από τους «Βαρντασκανούς».
  • Τους ψήφισες για ασφάλεια και καλύτερη αστυνόμευση. Καθημερινά δολοφονίες (βλέπε ανεξιχνίαστη υπόθεση Καραϊβάζ), ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε λαϊκές γειτονιές μεταξύ μαφιόζων (βλέπε τελευταίες εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα), αναβίωση της αριστερής τρομοκρατίας.
  • Τους ψήφισες γιατί είσαι δεξιός, Χριστιανός άνθρωπος και σου τραγουδούσαν για να σε νανουρίσουν το γνωστό «Ζήτω η Πατρίδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!». Ξεπούλησαν την Πατρίδα μέσω μυστικών διπλωματικών επαφών στον Ισλαμιστή Ερντογάν και στα golden boys μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών (βλέπε CVC). Πολεμούν εδώ και πέντε χρόνια την Εκκλησιά και την Ορθόδοξη πίστη του Ελληνικού λαού. Επί των σκληρών καραντινών επιτρεπόταν να πας κομμωτήριο, τον σκύλο σου βόλτα, σούπερ μάρκετ, στο νοσοκομείο… αλλά όχι στο νοσοκομείο των ψυχών. Οι Ιεροί Ναοί σφραγισμένοι από το καθεστώς Μητσοτάκη και οι εντεταλμένοι φιλογαλάζιοι παπαγάλοι ειρωνεύονταν και στοχοποιούσαν το Σώμα και το Αίμα του Χριστού. Τη Θεία Κοινωνία. Πρόσφατα οι «αγαπημένοι» μας κυβερνώντες έγραψαν στα παλαιότερα των υποδυμάτων τους το Ιερό Δόγμα της Εκκλησίας και ψήφισαν ενάντια στη θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών το επαίσχυντο νομοσχέδιο περί «πολιτικού γάμου» των ομοφυλοφίλων. Έγραψαν και τους ίδιους τους Ιεράρχες προσωπικά και συλλογικά, μιας και στην επιτροπή διαβούλευσης του νομοσχεδίου καλέστηκαν κάτι ανύπαρκτες λοατκι οργανώσεις, αλλά όχι εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος! Τέτοια υποτίμηση στους Ορθόδοξους Χριστιανούς αυτής της χώρας πρώτη φορά αντιμετωπίζουμε στα χρόνια της μεταπολίτευσης.
  • Τους ψήφισες για να φέρουν Ανάπτυξη και το greek dream του “Ελλάδα 2.0.”. Τελικά, έφεραν μείωση του μέσου εισοδήματος, ακρίβεια, πληθωρισμό, οικονομική ανασφάλεια και αβεβαιότητα.
  • Τους ψήφισες για καλύτερη Παιδεία και μαθαίνουν στα παιδιά σου ποιο από τα «62 φύλα» να επιλέξουν.
  • Τους ψήφισες για καλύτερη Υγειά. Έβαλαν χαράτσι στις εξετάσεις και νομιμοποίησαν το φακελάκι με τα απογευματινά χειρουργεία.

 

Τους ψήφισες για να φύγει η επικίνδυνη αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και ως αποτέλεσμα… έφεραν από την πίσω πόρτα στην εξουσία έναν γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο