Πρωτοβουλίες Δωρεάς Μαλλιών και Παροχής Περούκας σε Καρκινοπαθείς από τις Γυναίκες της Ε.Ο.Ν. !

Η Γυναίκα στον Εθνικισμό αποτελεί το ιερότερο πρόσωπο στον πυρήνα της ζωής της Ελληνικής Φυλής. Η μορφή της μέσα από τον ρόλο της μάνας, της συζύγου, της εργάτριας, της νοικοκυράς υποστασιάζει, στηρίζει και θεμελιώνει όλο το Εθνικό οικοδόμημα, αιμοδοτεί τον συλλόγικό μας κορμό στο παρόν και εγγυάται την απρόσκοπτη συνέχεια του Γένους μας στο μέλλον.

Ο Γυναικείος Τομέας της Ε.Ο.Ν. σε μιά προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας της σύγχρονης Ελληνίδας στην ερεβώδη εποχή του στυγνού ατομοκεντρισμού αναλαμβάνει αποφασιστικά μιά σειρά σοβαρών κοινωνικών δράσεων για τη στήριξη των ευάλωτων, κακοποιημένων και ασθενουσών γυναικών, επιχειρώντας να προβάλει συστηματικά την εξέχουσα θέση που κατέχει το γυναικείο φύλο στις Ιδέες, το όραμα και τους στόχους μας.

 

Έτσι, ο Σύλλογός μας καλεί όλες τις ενεργές και παραγωγικές γυναίκες και δη του νεανικού φάσματος να συμμετάσχουν σε πρωτοβουλίες συνδρομής καρκινοπαθών γυναικών με δωρεά μαλλιών και παροχή περούκας, προκειμένου να βοηθηθεί μια μεγάλη κατηγορία συνανθρώπων μας, η οποία δυσκόλως εξερχομένη από έναν πολύ επώδυνο κύκλο ιατρικής θεραπείας με οδυνηρή και καταθλιπτική απώλεια πολλών σωμάτικών τους χαρισμάτων αντιμετωπίζει τον φόβο και το άγχος της απομόνωσης, της περιθωριοποίησης και της κοινωνικής επαναπροσαρμογής.

Τα κορίτσια της Ε.Ο.Ν. έχοντας αποκτήσει βαθειά εμπειρία σε προγράμματα κοινωνικού εθελοντισμού ευαισθητοποιούν και κινητοποιούν κι άλλες κοπέλες προς την κατεύθυνση της συμμετοχής και της προσφοράς, με στόχο να δοθεί η ευλογημένη δυνατότητα σε πολλές νέες γυναίκες να κερδίσουν ξανά τον τρόπο ζωής, τον οποίο η επάρατος νόσος τούς έκλεψε, και να ανακτήσουν οριστικά το χαμένο τους χαμόγελο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο