Μανάδες με μούσια

Γράφει ο Πέτρος Ι. Νικολού, μαχόμενος Δικηγόρος Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ

 

Δεν μπορεί εύκολα να υποθέσει κανείς πόσα καντάρια υπομονής μάς έχουν απομείνει, ώστε να εξακολουθούμε επί εβδομάδες να περιαγόμαστε σ’ ένα καθεστώς ασυλλήπτου παρανοίας, συζητώντας για το πώς γεννώνται τα παιδιά, ποίο φύλο κυοφορεί, ποίος δύναται να τίκτει, ότι άνδρας ή γυναίκα νοιώθεις και δεν είσαι εκ φύσεως και μία σειρά από θέματα ισοδύναμα σε σοβαρότητα του αν ο ήλιος δύει από τη Δύση ή από την Ανατολή. Αν διολισθήσεις στο ατόπημα να ανοίξεις την τηλεοπτική χαβούζα που διενεργεί συστηματικά πλύση εγκεφάλου ολημερίς με ορυμαγδούς προπαγανδιστικών μηνυμάτων, ίσως μετά από λίγο η υπερέκθεση στην φρενίτιδα σε πείσει πως αφ’ ενός καθημερινά, κάτω από τη μύτη μας, κρατούνται, βασανίζονται και απαγχονίζονται εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι, χωρίς να το έχουμε πάρει χαμπάρι, και αφ’ ετέρου πως ό,τι δεν μάς αρέσει στη φύση, τη βιολογία και τη λειτουργία του ζωϊκού βασιλείου είμαστε ικανοί να το αλλάξουμε με νομοθεσίες. Για τα πάντα το ημίτρελο woke τόξο των προοδευτικών έχει λύσεις που δικαιώνουν την αντιστροφή της πραγματικότητος, την οποία επιθυμεί. Κι αφού, επίσης, βολιδοσκοπήσαμε ενδελεχώς όλα τ’ άλλα προβλήματα από τα οποία μαστίζεται ο λαός μας, είπαμε να τα ιεραρχήσουμε πάντα κατά προτεραιότητα, θέτοντας εν πρώτη τάξει -τι άλλο άραγε;- τον καημό του καταπιεσμένου Μήτσου να φορέσει νυφικό, να κρατήσει ανθοδέσμη και να γίνει μάνα με μούσια.

Κι επειδή, όπως μας προειδοποιούν οι Αγιορείτες πατέρες, τα δαιμόνια χοροπηδάνε στήνοντας γλέντια τρικούβερτα στις αφοπλισμένες από Χριστό ψυχές των νεοελλήνων, τυφλώνοντάς τους από την οίηση, το θράσος ορισμένων αφίχθη σε σημείο να πιστεύουν ότι δύνανται και να θεολογήσουν, ορθοτομώντας υπερφιάλως τον λόγο του κραυγαλέου ψεύδους. Ενεφάνη έμπλεο επάρσεως το γλοιώδες κνώδαλο της κομματικής κουστωδίας, το οποίο επέλεξε τη θητεία στα σατανικά σχέδια του Αντιχρίστου με τους παχυλούς μισθούς και τις πολυτελείς εγκόσμιες ανέσεις αντί του ομολογιακού Αγώνος, να μάς διαφωτίσει ως πλέμπα αρχαρίων, υπολαμβάνοντας πως άπαντες είμαστε δεκτικοί φροντιστηρίων, όπως οι βολευτές της γαλάζιας αγυρτείας, για το νοσηρό πάθος της ομοφυλοφιλίας, βεβαιώνοντάς μας με ύφος χιλίων αυτοκρατόρων ότι ‘‘Προφανώς δεν είναι αμάρτημα!’’. Καθώς φαίνεται, το Ευαγγέλιο, οι Απόστολοι και η υπερχιλιετής εμπερική αλήθεια της Εκκλησίας μας κάπου εχώλωσαν, έσφαλαν και δεν εστάθησαν θεολογικώς επαρκή, για να μάς εξηγήσουν τι ορίζουν οι πνευματικοί νόμοι, και χρειάστηκε η συνδρομή των αυτοχειροτονηθέντων σε μεταπατερικούς επισκόπους εκπροσώπων της καγκελαρίας του Μητσοτάκη του Μεγαλοπρεπούς. Όμως, ας μην έχουμε απαιτήσεις μαρτυρίας ορθοδόξου φρονήματος από κοσμικούς τεταγμένους υπηρέτες της βασιλείας του πονηρού, όταν η κεφαλή της ιεραρχίας έχουσα υποταχθεί στις επιταγές των νεοταξιτών εμπαίζει το ποίμνιο, υποστηρίζουσα πως βούλεται πρώτα να διαβάσει το νομοσχέδιο κι έπειτα να αποφανθεί. Περιμένει να μελετήσει ο προεδρεύων της διαρκούς συνόδου το κείμενο, για να διαπιστώσει αν ο γάμος ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία παίδων υπ’ αυτών μπορεί να σημαίνουν κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που ήδη έχει εξαγγελθεί ή απ’ αυτό που οι ίδιες οι λέξεις προσδιορίζουν άνευ ετέρας ερμηνείας και συνάμα αναμένει από εμάς να πειστούμε για την ειλικρίνεια της αθεόφοβης σαρκός του, επενδύοντας στην ραγιαδική πλειοψηφία των υπνωτισμένων, η οποία κοιτά την αστεία ζωούλα της και δεν ενδιαφέρεται για τον λόγο που θα δώσουμε ως κοινωνία στον Θεό.

Μετά τα κουφέτα, τα γαμοπίλαφα και τις γεμάτες συγκίνηση και δάκρυα βέρες κάθε διατεταγμένου που ονειρεύεται να ενδυθεί στα λευκά της αγνότητος και τον εκφυλισμό του γάμου από μυστήριο ενώσεως άρρενος και θήλεος σε παράσταση εκτυλίξεως της συμπλεγματικής κρίσεως ταυτότητος ορισμένων, μία σειρά από βρέφη και παιδιά Ελλήνων, χωρίς να ρωτηθούν αν θέλουν να μεγαλώσουν χωρίς μάνα και πατέρα, θα εκποιηθούν σε τιμή ευκαιρίας σε ζεύγη βαρεμένα αρρώστων που πάσχουν από γενετήσια διαστροφή, βουλόμενα να παίξουν με τις ψυχές αθώων ανηλίκων. Η συζήτηση για τις υιοθεσίες από κιναίδους πρέπει να σημειωθεί πως δεν αφορά τα ελάχιστα τέκνα, τα οποία βρίσκονται στα ιδρύματα, καθώς γι’ αυτά υπάρχουν ούτως ή άλλως μυριάδες αιτήματα από οικογένειες, αλλά στις απ’ ευθείας υιοθεσίες παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ, χωρίς τη μεσολάβηση ιδρυμάτων, από ένα κανονικό ζευγάρι ή μία μάνα. Εκεί θα συντελεστεί η πιο εκτεταμένη νόμιμη αρπαγή Ελληνόπουλων από λυσσασμένους δικαιωματιστές, οι οποίοι ποτέ δεν έκρυψαν στις ακτιβιστικές κινητοποιήσεις τους το προφητικό σύνθημα: ‘‘Ερχόμαστε για τα παιδιά σας!’’.

Η μούρλα των πανσεξουαλιστικών οργανώσεων γύρω από την δια νόμου απόκτηση τέκνων παρά τους κανόνες της φύσεως επί των οποίων ανεπτύχθησαν όλοι οι μακραίωνοι κοινωνικοί θεσμοί αποτυπώνει την πεποίθηση αυτής της κοινότητος ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να ελέγξουν το μέλλον και να αποδομήσουν τις παραδοσιακές δομές, τις οποίες θεωρούν υπεύθυνες για τη μη αναγνώριση της ανωμαλίας, θυμίζοντάς τους ότι η ανθρώπινη λογική, η δομή της Πλάσεως και ο Δημιουργός αυτής εναντιώνονται στην δαιμονική επιθυμία τους. Έφτασε η ώρα για τη ρήξη, τη σύγκρουση και την μετωπική αντίθεση στις αποφάσεις ενός συστήματος, το οποίο εργάζεται αόκνως όχι μόνο για τη βιολογική εξαφάνιση του Ελληνισμού, αλλά πρωτίστως για την βίαιη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο