Νταβός: Μια πόλη που γίνεται οίκος ανοχής για τους συνέδρους – Σε αυτή την άρρωστη «ελίτ» κλίνουν το γόνυ οι κυβερνήτες μας

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης

 

Είναι καιρός να καταλάβουμε καλά σε τι είδους ανθρώπους γονατίζουν οι ηγέτες της Δύσης. Να κατανοήσουμε από ποιον υπόκοσμο, παίρνουν εντολές οι σημερινές κυβερνήσεις.

Στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, εκεί που χτυπά η «καρδιά» της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» και των δυσοίωνων αποφάσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας, κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα οργιώδες εμπόριο καλοπληρωμένης σάρκας.

Οι Βρετανικοί Times με σχετικό άρθρο τους, αποκαλούν το συνέδριο του Νταβός, ως «άντρο πορνείας και αρπακτικών». Η γραφική πόλη των ελβετικών Άλπεων έχει επιλεχθεί ως «πρωτεύουσα» της γκλομπαλιστικής «ελίτ» και νοητή κορυφή της πυραμίδας που κυβερνά τον κόσμο, μιας και η επιλογή της δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι χτισμένη σε υψόμετρο 1.560 μέτρων και θεωρείται η ψηλότερη πόλη στην Ευρώπη.

Στην ετήσια συνάντηση των πιο ισχυρών ανθρώπων της γης, το Νταβός χαρακτηρίζεται από δημοσιογραφικά μέσα, ως πόλη γεμάτη πορνεία και ρουτίνα σεξουαλικής παρενόχλησης. Περίπου το 80 τοις εκατό των συμμετεχόντων στο Νταβός είναι άνδρες. Σε έρευνα των Times από το 2020, σημειώνονται πολυάριθμες αναφορές παρενόχλησης γυναικών που έγιναν στα πλαίσια του συνεδρίου. Ναι, η ίδια ελίτ που προωθεί τον ακραίο φεμινισμό και την αποδόμηση της υποτιθέμενης «πατριαρχίας», συμπεριφέρονται ως πάτρωνες της πορνείας και της σεξουαλικής αποκτήνωσης, εις βάρος της γυναίκας.

Στο Νταβός εδώ και χρόνια επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία. Μέρες ακόμα πριν οι παγκόσμιοι ηγέτες καταφθάσουν στο Νταβός, η ζήτηση για υπηρεσίες πορνείας εκτοξεύεται στα ύψη. Πολιτικοί, επιχειρηματίες και διασημότητες, συνωστίζονται σε λίστες για ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες που πέρα από το σεξ, περιλαμβάνουν συνοδεία «υψηλών προσώπων» σε δείπνο ή πάρτι.

Σύμφωνα με αναφορά της γαλλικής εκπομπής «20 Minutes», οι ιερόδουλες που εργάζονται σε τοπική επιχείρηση που παρέχει «συνοδούς», είναι «κλεισμένες» για ολόκληρη την πενταήμερη διάρκεια του συνεδρίου. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι οίκοι ανοχής στην Ανατολική Ελβετία παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους στην «ελίτ», σε σημείο να υπάρχει κορεσμός προσωπικού και να μεταφέρονται ιερόδουλες από άλλες χώρες.

Να σημειωθεί ότι τα αιτήματα για υπηρεσίες πορνείας δεν γίνονται μόνο μεμονωμένα από τους ενδιαφερόμενους, αλλά προσφέρονται και σαν οργανωμένα «πακέτα» εξυπηρέτησης των συνέδρων. Η γυμνή σάρκα δηλαδή προσφέρεται σε παρόμοιο σκεπτικό, όπως προσφέρεται ο μπουφές μιας εταιρίας catering.

Ασφαλώς δεν ισχυρίζεται κανείς ότι όλοι όσοι παίρνουν μέρος στη συνάντηση του Νταβός, κάνουν πορνοτουρισμό, αλλά το γεγονός ότι η πορνεία έχει γίνει εθιμοτυπική για το συνέδριο, φανερώνει πάρα πολλά για αυτήν την κλίκα που κυβερνά τη Δύση.

Η τήρηση ανωνυμίας στις υπηρεσίες που παρέχονται στους μεγιστάνες, καθιστά βέβαιο ότι αυτά που βγαίνουν προς τα έξω, δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου. Οι σκλάβοι του αγοραίου έρωτα, ούτε που διανοούνται να βρεθούν στα δικαστήρια με κάποιον από όλους αυτούς τους μεγιστάνες, επομένως η μυστικότητα είναι σχεδόν εξασφαλισμένη.

Ωστόσο δεν λείπουν οι φήμες και οι αναφορές για όργια, ναρκωτικά και πριβέ πάρτι που μετατρέπουν το Νταβός σε πρωτεύουσα της ακολασίας και των καταχρήσεων.

Αυτός ο οργανισμός που έχει κάνει «θεσμό» το σεξ και τη διαστροφή, είναι που ορίζει τις τύχες των λαών της Δύσης. Άνθρωποι που λατρεύουν τη σάρκα ως θεό και μεταχειρίζονται κόσμο ως πληρωμένους σκλάβους του σεξ, είναι οι ίδιοι που διαμορφώνουν δικαιώματα, προωθούν νομοσχέδια, χαράσσουν πολιτικές, ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις.

Οι προαγωγοί της ανηθικότητας, διαμορφώνουν τη νέα «ηθική».

Άνθρωποι που τα ζωώδη ένστικτα τους σέρνουν από τη μύτη, σέρνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους τη μοίρα ολόκληρων λαών. Το φόρουμ που φιλοξενεί αυτή την κουλτούρα αποκτήνωσης όπως είδαμε παραπάνω, είναι εκείνο που να δίνει ντιρεκτίβες για την «πολιτικά ορθή» εκπαίδευση των παιδιών, για τον «πολιτικά ορθό» προσδιορισμό των οικογενειών, και κάθε έκφανση του ορθοπολιτικού φασισμού που αντικαθιστά το φυσικό με το αφύσικο.

Και οι πολιτικοί θεωρούν ύψιστη τιμή τους να παρευρεθούν σε αυτό τον οίκο ενοχής και ανοχής που εν πολλοίς αποτελείται από χιτλερίσκους και μεγαλομανείς πλουσίους, και ονομάζεται WEF. Με τα εκατοντάδες ρυπογόνα τζετ τους, συγκεντρώνονται στο Νταβός για να συζητήσουν για την κλιματική… κρίση, να κάνουν πορνοτουρισμό, να δικτυωθούν μεταξύ τους και να συζητήσουν για την κατάκτηση του κόσμου…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο