Το ΕΣΥ οδεύει προς διάλυση! – Μόνη λύση η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, ο κορωνοϊός μεταδίδεται (αποδεδειγμένα πλέον) και από τους εμβολιασμένους ιατρούς ! Για αυτόν τον λόγο ζητά την άμεση επιστροφή του ανεμβολίαστου προσωπικού.
Με την προϋπόθεση ότι οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ, δήλωσε προς την κυβέρνηση ότι η επιστροφή νοσοκόμων και ιατρών που εδώ και μήνες βρίσκονται σε αναστολή, καθίσταται επιβεβλημένη και αναγκαία !
Συγκεκριμένα δήλωσε πως η κυβερνητική στρατηγική της επιβολής της ανοσίας της αγέλης, αποτελεί απόφαση «στο πόδι» που έχει δημιουργήσει τεράστια ζημιά, την στιγμή που «το σύστημα υγείας είναι ξεχαρβαλωμένο» ! Μάλιστα ανέφερε πως αποτελεί ανοησία το γεγονός πως οι ανεμβολίαστοι είναι εκτός του συστήματος Υγείας, από την στιγμή που αρκετοί εργαζόμενοι συνάδελφοι εμβολιασμένοι νοσούν. Εξαιτίας δε της νοσοκομειακής διασποράς και της νόσησης των εμβολιασμένων, το ΕΣΥ αποδυναμώνεται ακόμη περισσότερο ! Με ό,τι άσχημο αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την παροχή των υπηρεσιών υγείας, θα προσθέσουμε εμείς.
Πολίτες συγχαίρουν την αληθινή, ειλικρινή και αξιοπρεπή δήλωση κυρίου Γιαννάκου διότι μέσω αυτής θίγει τα κακώς κείμενα των κυβερνητικών αποφάσεων, οι οποίες δημιουργούν, για άλλην μια φορά, προβλήματα στο ΕΣΥ και όχι μόνον !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο