Παρελάσεις «υπερηφανείας» και Europride

Γράφει η Ραφαηλία Μπατζή, μέλος της Ε.Ο.Ν. Χαλκιδικής

 

Όλοι μιλούν για την ανωμαλία, ως κάτι το φυσιολογικό, το διαχρονικό, ως κάτι που αξίζει την προσοχή μας. Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, πολιτικοί δηλώνουν φίλα προσκείμενοι στο νέο καθεστώς του σκότους. Είναι να απορεί κανείς πώς μπορεί ένας άνθρωπος να πωλήσει την Πίστη, τα ιδεώδη, τους θεσμούς, τις πεποιθήσεις, ακόμη και την οικογένειά του, προκειμένου να εισπράξει χρηματικά ποσά, βραβεία, αναγνώριση και μια θέση σε ένα τηλεοπτικό πάνελ της συμφοράς. Πώς δέχεται ο Έλληνας να βλέπει όσα γίνονται στην Πατρίδα του και δυστυχώς πολλές φορές ερήμην του; Πώς είναι ποτέ δυνατόν και ποιός να το πιστέψει πως στην ορθόδοξη Ελλάδα, με την λεβεντιά, την γενναιότητα, την πίστη και το πνεύμα αυτοθυσίας ενδόξων προγόνων να πραγματοποιούνται τα αίσχη όλων των αιώνων; Πώς αυτή η χώρα, αυτός ο κρίνος, το λουλούδι που ευωδίαζε από Ορθοδοξία και την Αγιότητα, πώς αυτό το καντήλι της Πίστεως έγινε περίγελως για τα κατορθώματα του; Κατάφεραν και ρύπαναν όχι την εικόνα αλλά την ψυχή της Ρωμιοσύνης με τα νομοσχέδια τους.

Δεν τούς έφτασε και αποφάσισαν να στηρίξουν όλους όσοι ασπάζονται τον Σατανά μέσω της οργανώσεώς τους. ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα: η οργάνωση του τρόμου, η οποία πραγματοποιεί πορείες και παρελάσεις ντροπής υβρίζοντας, χλευάζοντας, και βλασφημώντας την Ρωμιοσύνη, τον Ιησού Χριστό, Την Υπεραγία Θεοτόκο και την αγιότητα. Παρελαύνουν φωνάζοντας να πεθάνουν οι Έλληνες – Ορθόδοξοι και να ζήσουν εκείνοι! Μόνον εκείνοι! 

Αυτοί, λοιπόν, θα παρελάσουν στις όμορφες και φωτεινές πόλεις μας, για να τις ντροπιάσουν, για να διώξουν και την τελευταία ηλιαχτίδα που έχει απομείνει. Θλιβερό και απάνθρωπο για τον ελληνισμό το γεγονός πως υπάρχουν Έλληνες, απλοί πολίτες που τούς υποστηρίζουν και μάς κατηγορούν ότι διαπράττουμε εκφοβισμό απέναντι στην Λοάτκι κοινότητα. Μάς ονομάζουν «φασίστες» και «ψεκασμένους». Απελπισία, αμάθεια και όχι μόνο σε επίπεδο γνώσεων αλλά αμάθεια της ψυχής και της πνευματικής ζωής, άρνηση της πίστεως από τις κεφαλές της πολιτικής εξουσίας.

Μπορεί να είμαστε λίγοι, μπορεί να μην έχουμε την στήριξη της πολιτείας, μπορεί να πέφτουμε θύματα κοροϊδίας και χλευασμού ακόμη και συκοφαντίας. Όμως, δεν θα σταματήσει κανείς μας. Κανείς πραγματικός Έλληνας δεν πεθαίνει προτού πολεμήσει, κανείς δεν θα πέσει σ’ αυτήν την άνιση μάχη με το σπαθί στην πλάτη, αλλά θα πολεμήσουμε και, αν πέσουμε, θα πέσουμε με τα όπλα ανά χείρας, πολεμώντας γι’ αυτά που πιστεύουμε, γι’ αυτά που αγαπάμε. Θα πολεμήσουμε για το δίκιο, δηλαδή για τον Χριστό. Και μαζί με τον Θεό μας θα δώσουμε την μάχη για να καθαριστεί η ψυχή και η Πατρίδα μας .

Και όπως έλεγε και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπός μας Χριστόδουλος:

«Αδελφοί μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του γένους! Αυτό είναι το χρέος μας !»

Καλή Ανάσταση και καλή λευτεριά !

Ο Θεός μαζί μας ! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο