Οι πόλεις των 15 λεπτών και οι πρόθυμοι δούλοι τους

Γράφει ο Κωνσταντίνος Θεοδ. Παπαδογιάννης, Φοιτητής Διοίκησης Τουριστικών Μονάδων και Δομών, Συγγραφέας και Πολιτικός Αναλυτής

 

Συχνά ακούγαμε στα πρώτα βήματα ο καθένας μας σε αυτό το ταξίδι αφύπνισης, πώς οι πόλεις και κυρίως οι μεγάλες είναι κάτι σαν μία σύγχρονης μορφής φυλακή. Μία καταστρατήγηση που έγινε δεκαετίες πριν από τους επικυρίαρχους ώστε να μπορούν να μας ελέγχουν με περισσότερη ευκολία. Ένας πολίτης όταν γίνεται ένα με τους γύρω του, χάνοντας την ανθρώπινη υπόσταση και ταυτότητα του, συνηθιζόμενος στην εξαπάτηση, την παρακολούθηση, την “ασφάλεια” και την καλοπέραση είναι πιο εύκολος στόχος. Μερικές σκέψεις πρόχειρα και αθέλητα πολλές φορές μου έρχονται στο μυαλό, παρακολουθώντας ανήμπορος να αντιδράσω ουσιαστικά σε όσα ήρθαν και θα έρθουν. Μία εκ των σκέψεων και ανησυχιών μου, είναι πώς οι νεοταξίτες θα μπορέσουν να περιορίσουν παράλληλα πείθοντάς μας όμως, πώς η μείωση της κατανάλωσης και η μείωση των μετακινήσεων θα είναι για το καλό μας. Ας τα δούμε ένα προς ένα.

Ξεκινάω με το πιο βασικό “χαρτί” τους, το οποίο πλέον εισήχθη με ύπουλο τρόπο μέσω των καναλιών στον δημόσιο διάλογο και φυσικά αναφέρομαι στην απάτη της κλιματικής κρίσης. Ανάγκη για πράσινη ενέργεια λοιπόν, μείωση ρύπων, βρώση εντόμων αντί κρέατος και λοιπών τροφών και μετακινήσεις με συγκεκριμένου τύπου αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας. Φαντάζουν δυστοπικά, βγαλμένα από επιστημονικής φαντασίας σενάρια…; Κι όμως πολύ σύντομα θα δούμε και αυτό το κουβάρι να ξετυλίγεται σε όλη την Ευρώπη και φυσικά και στην Πατρίδα μας. Λίγοι αντιλήφθηκαν τι έγινε με τις πυρκαγιές, πέραν των οικονομικών συμφερόντων που είναι κάτι οφθαλμοφανές, στην ουσία του πράγματος σημασία έχει να δούμε την μελλοντική εικόνα του προβλήματος. “Βιασμός” της παρθένας φύσης και γης μας, απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης σε δάση και εκτάσεις και τοπία με πράσινο και γενικώς μία “πράσινη” για το καλό μας πάντα παράνοια.

Με δύο λόγια, τα οικονομικά και κοινωνικά μέτρα που θα υλοποιηθούν από τους επομένους μήνες για την επίτευξη αυτού του στόχου με το κλίμα θα στραφούν, όπως ήδη συμβαίνει, σε όλες εκείνες τις μορφές και πηγές που συντηρούν και δημιουργούν την ζωή. Χωρίς κανέναν υπολογισμό από μεριάς τους για τα δεινά αυτά αποτελέσματα που θα βιώσουν οι επόμενες γενεές, αν υπάρξουν. Οι τεμπέληδες μικροαστοί, εύκολα θα λάβουν αυτά τα λόγια ως απαισιόδοξα και μη ρεαλιστικά ή ακόμη και ως απειλή για την βολή τους. Κάτι που εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές δεν θα πρέπει να μας πτοεί, ούτε να θέτει τον αγώνα μας εκτός προτεραιότητος.

Είδαμε στην περίοδο της πανδημίας, την επιτυχία του σχεδίου τους καθώς και την πρόθυμη άρνηση των πεποιθήσεων των πολλών, την αδιαφορία και την επικράτηση εκείνων των ατομικιστικών και εωσφορικών θα έλεγα στοιχείων και συμπεριφορών, που ο Ορθόδοξος τρόπος ζωής και το Ελληνικό μας Πνεύμα δεν μπορεί παρά να τους δείχνει την πλήρη αποστροφή του. Δεν ύψωσε τα πνευματικά και ιδεολογικά τείχη του αγώνος και της αντίστασης η δειλή πλειοψηφία, όμως εν τέλει για το Έθνος μας, ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Είμαστε εκείνοι που αρχίσαμε το δύσβατο μονοπάτι της υποχρέωσης ενημέρωσης του κόσμου για τους ψηφιακούς, εθνικούς, πνευματικούς και κοινωνικούς κινδύνους. Και είμαστε αυτοί οι ίδιοι, που όσο κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν την ήσυχη υποδούλωση τους μέσω του φιλελεύθερου οικονομικού αφανισμού και της μαρξιστικής μειοδοτικής στάσης, θα στεκόμαστε εμπόδιο στα σιωνιστικά τους σχέδια δείχνοντας τους αυτό που τρέμουν και θέλουν να σταματήσουν να υπάρχει. Το μέλλον του Γένους των Ελλήνων!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο