Οι εργαζόμενοι της Εστίασης στον δρόμο !

Νέες ανακοινώσεις σχετικά με τα μέτρα από την επιτροπή των «ειδικών» που προκαλούν αντιδράσεις ! Στόχος είναι η αναχαίτηση της «νέας μετάλλαξης», η οποία όμως αφήνει 1,5 εκατομμύριο ανέργους πίσω της. Αυτό είναι το τίμημα !

Ετσι, λοιπόν, με το κλείσιμο της εστίασης στις 12 μ.μ. έχουμε απώλεια 1.000.000.000 ευρώ τον μήνα για τους συμπολίτες μας που εργάζονται στην εστίαση, κάτι το οποίο σημαίνει πως τα εστιατόρια, τα μικρά μαγαζιά και οι ταβέρνες θα καταστραφούν οικονομικά, ενώ τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης οδηγούνται στο τέλος τους !

Εμείς λοιπόν, ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ κατανοούμε τους συνανθρώπους μας, των οποίων η εργασία για άλλην μια φορά επλήγη, δηλώνουμε δε πως θα σταθούμε στο πλευρό τους, έτοιμοι να τους συνδράμουμε ! Προς την δε κυβέρνηση των στοών δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι, εφόσον είναι πλέον γνωστή η αντιλαϊκή και αντεθνική πολιτική που ακολουθούν. Θα αρκεστούμε μόνον στο να τους γνωστοποιήσουμε ότι οι δοκιμαζόμενοι Ελληνες πολίτες, έχουν πλέον χάσει ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη τους σ’ αυτούς, κάτι το οποίο θα φανεί σύντομα και στην πράξη !

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο