Λαθροπαιδεραστία

Γράφει ο Πέτρος Ι. Νικολού, Δικηγόρος Αθηνών, Νομική ΕΚΠΑ 

 

Εμπειρικώς επαληθεύεται ξανά και ξανά πως εγγενές στοιχείο της ανθρωπίνης φύσεως και δη του συγχρόνου μετανθρωπολογικού μοντέλου δεν είναι ο πόθος για την ελευθερία, αλλά η λαχτάρα της υποταγής. Έχει παύσει εδώ και καιρό να θεωρείται δεδομένη η αντίδραση στην καταπίεση, την εκμετάλλευση και την ποδοπάτηση των ζωών μας. Για την πλειοψηφία, ο αγώνας τον οποίον δίνουμε κάποιοι ελάχιστοι είτε δια της πένας είτε δια του ακτιβισμού αρνούμενοι οιονδήποτε κυνικά ταπεινωτικό συμβιβασμό με τη ριζική ταυτότική μας εξαφάνιση δεν θεάται παρά ως ερασιτεχνική κωμωδία προς παροχή αφθόνου γέλωτος στα ανερμάτιστα βλέμματα των οικειοθελών πληβείων της Νέας Εποχής. Καμμία αδυναμία ετέρων για αντίσταση δεν μπορεί να σκοτώσει, όμως, μέσα μας την αδάμαστη επιθυμία της αληθείας. Και η αλήθεια για τις διανυόμενες φρικώδεις ημέρες στο ελληνώνυμο προτεκτοράτο των προσκυνημένων είναι πως ήγγικεν η ώρα το επί πλείστα όσα έτη κοινό μυστικό των υπαρκτών ελληνικών υδρογονανθράκων να γίνει είδηση πανηγυρική από τους κυβερνώντες της κυανής κλεπτοκρατίας, οι οποίοι αισθανόμενοι τον ψυχρό ιδρώτα να λούζει το ωχρό τους πρόσωπο, μετά τις ασυγκράτητες αποκαλύψεις για τα οργανωμένα παιδοφιλικά κυκλώματα μέσα στο ίδιο το κόμμα της εξουσίας, ηναγκάσθησαν να εφεύρουν καίτοι καθυστερημένα ένα νέο εθνικό αφήγημα προς τέρψη των ώτων της χειραγωγηθείσης λαϊκής βάσεως.

Κι ενώ το νεοραγιαδιστάν χοροπηδά ενθουσιασμένο έμπροσθεν της τηλεοπτικής οθόνης για τα δισεκατομμύρια, τα οποία βαυκαλιζόμεθα ότι θα κερδίσουμε από εξορύξεις νοτιοδυτικώς της Πελοποννήσου, οι οποίες μπορεί να μην αφετηριαστούν και ποτέ, τα καραβάνια των εκατομμυρίων αναφομοιώτων μουσαφιραίων, τα οποία εποικίζουν επί πληρωμή την χειμαζομένη πατρώα μας γή, κατακλύζοντας δε κατά προτεραιότητα τα αστικά κέντρα με μισθωμένα από ΜΚΟ ακίνητα, επιδίδονται συστηματικώς, απροσκόπτως και απηνώς σε μαζικές ασελγείς πράξεις βαναύσου σεξουαλικής κακοποιήσεως και κατά συρροήν βιασμούς ανηλίκων παιδιών, χωρίς καμμία ορρωδία τιμωρίας. Μόνο πρόσφατα Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη, επειδή βίαζε επί πέντε χρόνια την δωδεκάχρονη κόρη του, δεκατετράχρονη εθίστηκε στο αλκοόλ, για να ξεχάσει τους βιασμούς που υφίστατο από τον Αιγύπτιο πατέρα της, συνομήλική της στο Ρέθυμνο ηυτοκτόνησε κόβοντας τις φλέβες της, γιατί δεν άντεχε άλλο τους βρεφιόθεν βιασμούς από τον Ινδό παππού της, τριανταενάχρονος Αφγανός βίαζε και τα πέντε του παιδιά σε δομή της Θήβας και ούκ έστιν αριθμός από ασυλλήπτως ειδεχθή αξιόποινα πραγματικά περιστατικά, τα οποία ουδέν στόμα Έλληνος πολίτου τολμά από υπέρμετρα καλλιεργημένο φόβο στιγματισμού και περιθωριοποιήσεως να απαριθμήσει, στηλιτεύσει και καταγγείλει. Η κουλτούρα των γυθοσύνων μπόλιαστών μας, ήτοι των επιδόξων ισλαμιστών κατάκτητών μας, δεν γνωρίζει φραγμούς, προσκόμματα και αναστολές έμπροσθεν ηλικιών και φύλων. Ο αδύναμος ανάγεται στο κατ’ εξοχήν εύκολο θύμα προς στυγνή εκμετάλλευση, σκαιά απομύζηση και ικανοποιητική εκτόνωση της πολιτίσμικής τους βαρβαρότητος. Η βίαιη ιμπερεαλιστική νοοτροπία με την οποία πορεύονται οι λαθρομεταναστευτικές ορδές δικαιώνει το ανεξέλεγκτο ορμέμφυτο και νομιμοποιεί ακόμα και την πιο διαστροφική σεξουαλική επιβολή.

Σ’ όλους εκείνους τους προσποιούντες τους προοδευτικούς, τους ρασιοναλιστές και τους ανοιχτόμυαλους, οι οποίοι με μανταμσουσουδίστικο ύφος σάς υπενθυμίζουν αδαώς πλήν όμως με δογματική απολυτότητα πως το έγκλημα δεν έχει χρώμα, φυλή, εθνικότητα και θρήσκευμα, δείξτε τους τον δρόμο για τον Άγιο Παντελεήμονα, τα καταγώγια της Βικτωρίας, τις αβάδιστες γκετοποιημένες πλατείες του κέντρου και συστήστε τους μία επίσκεψη στα μονομελή και πολυμελή εφετεία κακουργημάτων και τα μικτά ορκωτά, για να οσφρανθούν μία τζούρα από την υποσαχάρια και μεσανατολίτικη αληταρία, η οποία υπερεκπροσωπείται υπερηφάνως σε ποινικά αδικήματα ουχί μόνον κατά της ζωής, αλλά ιδίως κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας. Μόνη έγνοια, άγχος και μέλημα του αγαπουλίστικου μετώπου του δικαιωματισμού και του φεμινισμού είναι να καταδείξουν λυσσωδώς ότι για όλα τα δεινά του σύμπαντος κόσμος ευθύνεται ο λευκός άνδρας και δη Έλλην χριστιανός ορθόδοξος, ο φυσικός φορεύς της νοσηρής πατριαρχίας και της τοξικής αρρενωπότητος. Γι’ αυτό και η δημοσιογραφική προπαγάνδα περιορίζει τους κοινοποιηθέντες καταλόγους των παιδοφίλων σε ονόματα ελληνικά, παραγνωρίζοντας εμφανώς και σκοπίμως τα μυριάδες και αποδεδειγμένα απείρως περισσότερα αντίστοιχα εγκλήματα αλλοδαπών, οι οποίοι απολαύουν μιάς καθολικής και οριζόντιας ασυλίας περιαγόμενοι παραχρήμα σε ανεγγίχτους πολίτες πρώτης κατηγορίας, ακαταδιώκτους παίδας ενός ανωτέρου Θεού.

Η κλιμάκωση, η εξάρση και η διάχυση της παιδεραστίας και δη, ως φαίνεται, μάλιστα εκ χειρών αλλοεθνών δεν καταγράφουν απλώς το μέγεθος του κινδύνου για τη ζωή, την υγεία και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας, αλλά πρωτίστως φανερώνουν το πόσο ανησυχητικά απροστάτευτη καταλήγει να είναι η ελληνική κοινωνία όσο αφήνει την ατζέντα των προοδευτικών να ρυθμίζει τις σύγχρονες βιοτικές σχέσεις στην πολιτεία μας. Οι εξ Ανατολών επιδοτούμενοι παράνομοι εισβολείς δεν πρόκειται να λυπηθούν κανένα απροάσπιστο τέκνο ελληνικής οικογενείας, το οποίο επιστρέφει μόνο του στο σπίτι μετά το σχολείο. Η αδυναμία διαγνώσεως από συμπολίτες μας της ζώσης απειλής, η οποία εγκυμονείται, μόνο σε ασύγγνωστη εθελοτυφλία μπορεί πλέον μετά ταύτα να αποδοθεί.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο