Σε άλλη χώρα είναι Πρόεδρος; – Η Σακελλαροπούλου στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Μπορεί αυτή τη στιγμή η ελληνική κοiνωνία να δέχεται περιορισμούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενεργειακή και οικονομική κρίση και ένα τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα, όμως η κυρία πρόεδρος της δημοκρατίας έχει πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθεί.

 

Συγκεκριμένα, η Κ.Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε προ τριών ημερών το κέντρο Αποτέφρωσης νεκρών στη Ριτσώνα, το πρώτο που λειτουργεί στη χώρα από το 2019! Σε μια χώρα όπου η εθνική ιστορία των τελευταίων αιώνων έχει ταυτιστεί με την Ορθόδοξη Πίστη, η συγκεκριμένη κίνηση της Προέδρου προκαλεί πολλά ερωτηματικά.  Στην επίσκεψή της αυτή δήλωσε μεταξύ άλλων:

”Η επιλογή του τρόπου διάθεσης μετά τον θάνατο, ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης”.

 

Επομένως, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενδιαφέρεται για την μετά θάνατον αυτοδιάθεση του σώματος ή για την προ θάνατον όσον αφορά σεξουαλικούς προσανατολισμούς που παρεκκλίνουν από το φυσιολογικό της οντολογίας του ανθρωπίνου σώματος. Δεν ενδιαφέρεται όμως για το δικαίωμα διάθεσης του σώματος όσον αφορά ιατρικές πράξεις, μιας και υποστηρίζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που οδηγεί χιλιάδες οικογένειες στην πείνα. Εκεί δεν υπάρχει δικαίωμα επιλογής…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο