Εθνικές ήττες από Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια – Μόνη λύση ο Αγώνας με την Ε.Ο.Ν.

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές τόσο τα κανάλια της διαπλοκής θα ανεβάζουν το “πολιτικό θερμόμετρο”. Δήθεν κόντρες άνευ ουσίας, κοκορομαχίες στα τηλεπαράθυρα και ένα ατελείωτο show στα social media θα δίνει και θα παίρνει αυτόν τον μήνα. Την ίδια στιγμή οι Έλληνες θα πληρώνουν τον καφέ στο χέρι 3 ευρώ, το σουβλάκι 4 και με ένα πενηντάρικο θα παίρνουν φακές και φασόλια για μια εβδομάδα.

Αυτή είναι η περίφημη “Ελλάδα 2.0.”  του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την αβάντα Κασσελάκη και Ανδρουλάκη. Το τρομερό αυτό τρίδυμο ουδεμία σοβαρή πρόταση έχει για πραγματική οικονομική ανάπτυξη, ανασύνταξη της εθνικής παραγωγής, την επιστροφή της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας, τον καταμερισμών των υπερκερδών πολυεθνικών εταιρειών, τραπεζών και λοιπών ντόπιων συγχρόνων κοτσαμπάσιδων, οι οποίοι μας έχουν καθίσει στο σβέρκο με τις ευλογίες της ευρωπαϊκής ελίτ των Βρυξελλών.

Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε με λύπη το κράτος μας να δέχεται καρπαζιές από τους Βαλκάνιους και Ανατολίτες “γείτονές” μας. Η νέα Πρόεδρος του Σκοπιανικού κρατιδίου μετά τους χορούς, έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων της τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία τους χάρισε όνομα, γλώσσα και εθνότητα, και ανέφερε τη χώρα της ως σκέτο “Μακεδονία” αφαιρώντας και τον όρο “Βόρεια”. Δηλαδή τι πέτυχαν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία με την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Εμείς τους αναγνωρίζουμε ως “Μακεδόνες” με “μακεδονική γλώσσα” και αυτοί στο εσωτερικό τους αναφέρουν το κράτος τους ως “Μακεδονία”. Τεράστια διπλωματική επιτυχία μας αυτή. Τους βάλαμε και στο ΝΑΤΟ και σε λίγο και στην Ε.Ε. Αλλά τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να περιμένουμε από κυβερνώντες που ενδιαφέρονται μόνο για την αύξηση των εισοδημάτων και κομματικών ποσοστών τους;

Από την άλλη οι “Σιπτάρε” πανηγύρισαν τις ανθελληνικές δηλώσεις του πρωθυπουργού τους στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Δεν βρέθηκε ένα κόμμα να αντιδράσει ουσιαστικά με κινητοποιήσεις και άσκηση κοινοβουλευτικής πίεσης για αυτή την εθνική ντροπή που δέχτηκε η Πατρίδα μας. Ο Ράμα είπε πολλά. Ότι η “Ελλάδα ανήκει και στους Αλβανούς”, για Τσάμηδες, κτλ. Δεν είπε τίποτα βεβαίως για τις διώξεις των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών και την άδικη φυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η χθεσινή επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Άγκυρα. Ενώ η Τουρκία μετατρέπει ιστορικές βυζαντινές Εκκλησίες σε Τζαμιά, προπαγανδίζει τη “Γαλάζια Πατρίδα”, στηρίζει τους Ισλαμιστές τρομοκράτες σε Συρία και Παλαιστίνη, αμφισβητεί την ελληνική εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο και στα ελληνικά νησιά, δεσμεύει παρανόμως περιοχές στο Αιγαίο για στρατιωτικές ασκήσεις, συνεχίζει να κατέχει παρανόμως και εγκληματικώς το ήμισυ σχεδόν της ελληνικής μας Κύπρου, ο Πρωθυπουργός μας μίλησε για “θερμή φιλοξενία” και “καλό κλίμα”, έτοιμος για νέες “συνεννοήσεις” που ξέρουμε που οδηγούν…

Η Ε.Ο.Ν. είναι ένα Κίνημα Αγωνιστών και όχι πολιτευτών. Επιλέξαμε τον ανηφορικό αγώνα του εθελοντισμού, του κοινωνικοπολιτικού κινηματικού αγώνα, της δημιουργίας δομών και όχι της εύκολης κριτικής-διαμαρτυρίας, του πολιτικαντισμού, της κομματικής ανέλιξης και της ιδιοτέλειας. Η μόνη ελπίδα για την Πατρίδα μας είναι μια Νεολαία με εθνικά ιδανικά, αξίες, πατριωτικό αίσθημα και ουσιαστική ορθόδοξη πνευματική ζωή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο