Η Ε.Ο.Ν. στο πλευρό του Νεκτάριου που διώκεται ποινικά από το καθεστώς!

Το Καθεστώς Μητσοτάκη συνεχίζει να διώκει όσους αντιδρούν στην επιβολή της λοατκι ατζέντας. Η χούντα της πολιτικής ορθότητας προχώρησε στη σύλληψη του Νεκτάριου Μικκιού επειδή κάλεσε σε συγκέντρωση υπέρ της παραδοσιακής οικογενείας την ίδια ημέρα με την διεξαγωγή του Europride στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, ο 34χρονος Νεκτάριος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (27/06) στη Σταυρούπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή (σε συνδυασμό με έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά).

Ως Ε.Ο.Ν. στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στον συναγωνιστή Νεκτάριο Μίκκιο για το θάρρος του να αντισταθεί στην παράνομη απαγόρευση συγκεντρώσεως από το καθεστώς Μητσοτάκη, ενδυθείς στέφανον Νεομάρτυρος για την πίστη του στον Χριστό και το ομόλογιακό του σθένος!

Σχετικές δημοσιεύσεις

3 Άποψη για τα “Η Ε.Ο.Ν. στο πλευρό του Νεκτάριου που διώκεται ποινικά από το καθεστώς!”

 1. Κωνσταντίνος Ρουμπής

  Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας δυναμικά στην νέα χούντα που προωθούν να επιβάλλουν

 2. Κωνσταντίνος Ρουμπής

  Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μας δυναμικά στην νέα χούντα που προσπαθουν να μας επιβάλλουν. Ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της νέας ταυτότητας σε δύο έτη από σήμερα και το χάραγμα που έπεται δεν θα πρέπει να περάσουν έτσι εύκολα. Θα πρέπει να υπάρξει και πολύ δυναμική αντίδραση στην υπονόμευση της οικογένειας.

 3. Χρήστος

  Όσοι είμαστε εδώ από Θεσσαλονίκη έχουμε χρέος και καθήκον να συμπαρασταθούμε με έργα και όχι με λόγια τον Αδερφό μας Νεκτάριο.

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ. Έχουμε διωγμό των Ορθοδόξων Χριστιανών και της οικογενείας!
  Επιμέλεια Ελευθερία

  ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ τον διοργανωτή της συγκέντρωσης ΕΝΑΝΤΙΑ στο EuroPride.

  ΚΑΛΕΣΜΑ συγκέντρωσης στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 1/7/24, 12 μμ

  στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

  Πρώτα ο Θεός να είμαστε όλοι εκεί.

  https://agonasax.blogspot.com/2024/06/blog-post_58.html?m=0

Αφήστε ένα σχόλιο