Η Ε.Ο.Ν. Πειραιώς παραδίδει δεκάδες κιβώτια ιματισμού στην «Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων» (Π.Ε.Π.)

Ο Σύλλογός μας τεταγμένος στην θετική κοινωνική του αποστολή, μετά από 4 χρόνια αδιάκοπτης ενεργής και μαχητικής λειτουργίας, τα οποία και εορτάσαμε προχθές 1η Απριλίου, με εκατοντάδες ακτιβιστικές δράσεις, παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες, δεν σταματά να κάνει πράξη τις ιδέες μας για ευημερία και πρόοδο του Έθνους μας μέσα από την ανιδιοτελή, άοκνη και θυσιαστική προσφορά σ’ αυτό.

Ύστερα από αδιάλειπτη και συστηματική προσπάθεια του Τομέως Γυναικών της Ε.Ο.Ν. προς συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων ειδών ρουχισμού, τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για ανημπόρους Συνέλληνές μας, κλιμάκιο από αγόρια και κορίτσια του Κινήματός μας παρέδωσαν σήμερα εν όψει της πασχαλίου περιόδου δεκάδες κιβώτια ιματισμού στην «Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων» (Π.Ε.Π.), έναν σπουδαίο οικογενειοκεντρικό σύλλογο του Δήμου Πειραιώς με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο με το οποίο στηρίζει καίρια ευάλωτες πολύτεκνες ελληνορθόδοξες οικογένειες, οι οποίες στερούνται βασικών αγαθών βιοπορισμού και γενναίας οικονομικής αρωγής.

Η Ε.Ο.Ν. έχοντας εγκαινιάσει και σφυρηλατήσει μία λαμπρή, φιλότιμη και ευλογημένη συνεργασία με πλείστες όσες πολυτεκνικές ενώσεις και ενεργά χριστιανικά σωματεία, θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της, την ελληνοχριστιανική οικογένεια, που αποτελεί για εμάς το ζωτικό κύτταρο αιμοδοτήσεως της Φυλής μας, την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας και την εγγυήτρια της αδιάσπαστης Εθνικής μας συνεχείας εις τους αιώνας, δωρίζοντας διαρκώς σημαντικές στον αριθμό και την ποιότητα συσκευασίες με στοιχειώδη ανθρώπινα αγαθά, τα οποία εμείς οι ίδιοι, τα ακούραστα μέλη της Ε.Ο.Ν., συλλέγουμε με κόπο και ιδρώτα, χωρίς καμμία συνδρομή από πουθενά, χωρίς καμμία χρηματοδότηση από πουθενά.

Τέσσερα έτη Ε.Ο.Ν. και συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά, δυναμικά και θαρραλέα, επεκτείνοντας το πλέγμα του κοινωνικού ακτιβισμού μας παντού, με όλο και περισσότερα μέλη.

Καλούμε την νεολαία, η οποία είτε έχει εγκλωβιστεί είτε σε θνησιγενή κομματικά μαντριά, τα οποία μετά τις εκλογές θα εξαλειφθούν, είτε στην ιδιωτική τους αδράνεια να πυκνώσει τις γραμμές μας, να στοιχηθεί στις τάξεις μας και να λάβουν μέρος στον υπερήφανο ανεξάρτητο Έθνικό μας Αγώνα, για να βοηθήσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά κάθε ελληνική οικογένεια που το έχει πραγματικά ανάγκη!

Είμαστε με την πλευρά του Θεού και θα νικήσουμε ! 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο