Η Ε.Ο.Ν. ήταν ο παλμός του Συλλαλητηρίου των Αθηνών κατά του νομοσχεδίου της ανωμαλίας και διαστροφής

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν., ευρισκομένη ανάμεσα στους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ του μεγαλειώδους Συλλαλητηρίου της Αθήνας εχθές Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, μαζί με άλλα 10 αξιόλογα και σοβαρά χριστιανικά σωματεία, έδωσε δυναμικό, μαζικό και ηχηρό παρών στη συγκέντρωση της πλατείας Συντάγματος κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από πάσχοντες των πιο φρικτών και αποκρουστικών μορφών παρά φύσιν συμβιώσεως!

Εκπρόσωπος και Δικηγόρος του Κινήματός μας απηύθυνε χαιρετισμό μπροστά στους χιλιάδες συναγμένους Έλληνες, καλώντας τους νέους και τις νέες στην Αντεπίθεση, στην Εθνική Αντίσταση μέσα από τις οργανωμένες τάξεις του Συλλόγου μας.

Ως Ε.Ο.Ν. καταγγέλλουμε ευθέως, χωρίς περιστροφές και στρογγυλοποιήσεις, τις προσπάθειες των κομματικών κυνών να σφετεριστούν προς ίδιον όφελος εν όψει ευρωεκλογών το συγκεκριμένο Συλλαλητήριο, εκλαμβάνοντάς το ως κοινό προς άγραν ψήφων. Θα έπρεπε να αισχύνονται για την υποκρίσια τους και την βδελυρά απόπειρα καπηλείας τους!

Είμαστε, φυσικά, βέβαιοι πως όπως αλλά προηγούμενα κόμματα έτσι κι αυτά που σήμερα εμφανίζονται ως σωτήρες, θα εξαφανιστούν στην επόμενη εκλογική τους καθίζηση. 

Οι ΕΟΝίτες και οι ΕΟΝίτισσες συνεχίζουμε αποφασιστικά τον Αγώνα για την υπεράσπιση της παραδοσιακής οικογενείας, επεκτείνοντας τους πυρήνες και τα παραρτήματα του Συλλόγου μας παντού, με την ευλογία και τις ευχές των Γερόντων και των πνευματικών μας, οι οποίοι είναι οι μόνοι που μπορούν να εγγυηθούν πως μία κοινωνικοπολιτική οργάνωση, όπως η δική μας, πορεύεται εν Χριστώ και σύμφωνα με το θέλημα του Θεού!

Περνάμε στην Αντεπίθεση ακόμα πιο δυνατοί, με σύμμαχο τον Αναστάντα Χριστό, για την θωράκιση της μητρότητος και της πατρότητος, την προστασία των παιδιών και την περιφρούρηση της παραδοσιακής οικογενείας!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο