Η Ε.Ο.Ν. ήρθε για να μείνει, αδέρφια!

Γράφει η Ραφαηλία Μπατζή, μαθήτρια- μέλος της Ε.Ο.Ν. Χαλκιδικής 

 

Οι αγώνες πάντα φωτίζουν και οι αγωνιστές πάντα φαίνονται, γιατί είναι φωτεινοί όπως ο αγώνας τους.

Έτσι και στην Ε.Ο.Ν. με τους αγώνες, την αγάπη της για την Πίστη, την Πατρίδα και τον θεσμό της οικογένειας, τις δράσεις, τις ομιλίες και τις πορείες της φάνηκαν οι κόποι ανταμείβονται. Όλοι μιλούν για την Ε.Ο.Ν., την Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία, όλοι έχουν αποτραβήξει το βλέμμα και τον ενδιαφέρον τους από την κομματική παράταξη και έχουν στρέψει τα μάτια της ψυχής προς την Ε.Ο.Ν. γιατί η Ε.Ο.Ν. μιλά στην καρδιά, στην ψυχή.

Η Ε.Ο.Ν. είναι η νεολαία που θα ήθελε και θα υποστήριζε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, είναι τα παιδιά που οι πρόγονοι μας χαίρονται να βλέπουν, είναι οι νέοι που κρατούν την παράδοση και προχωρούν με το βλέμμα στραμμένο πρώτα στον Θεό και ύστερα στο μέλλον της Ελλάδας.

Είναι νέοι που δεν κοιτούν να “ζήσουν” τα νεανικά χρόνια στις ηδονές και στις κοσμικές απολαύσεις αλλά ρίχνονται στον αγώνα με αυταπάρνηση, με πίστη και δύναμη καρδιάς. Μπορούμε να πούμε πως είναι άξιοι συνεχιστές των αγωνιστών του 21, γιατί πρώτα αυτοί ήθελαν την λευτεριά, όπως η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία.

Μόνο χαρά και θαυμασμό μπορούμε να έχουμε για αυτήν την οργάνωση, που δεν διχάζει τους νέους, αλλά τους ενώνει για μια Πατρίδα ελεύθερη, για μια Πίστη που τώρα είναι παραγκονισμένη αλλά λιθαράκι το λιθαράκι θα σταθεί εκεί που της αξίζει πάνω από όλους και όλα, για πατρίδες αλύτρωτες, για θεσμούς ξεχασμένους.

Η Ε.Ο.Ν. ήρθε, για να μείνει! Ήρθε για να Ενώσει, να αφυπνίσει και να αγωνιστεί ! 

Ελευθερία ή θάνατος, αδέλφια, ο καιρός γάρ εγγύς! 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο